Produkter


Squirt Lube - kædesmørremiddel 120ml
Squirt Lube - kædesmørremiddel 120ml
Squirt Lube - kædesmørremiddel 120ml

Squirt Lube - kædesmørremiddel 120ml

Modelnr.-Squirt Lube-kædesmørremiddel
LeveringModtag i morgen
FragtFra 19 kr.

På lager

5900

Vejl.:
10900

DAO: Bestil inden 15:30
GLS: Bestil inden 17:30
Modtag i morgen  • Beskrivelse
Se flere produkter fra Squirt LubeSquirt Lube - kædesmørremiddel.
Squirt Lube er en lille revolution indenfor kædesmørremidler. Squirt Lube er en voks/vand opløsning, som indeholder 40% voks, hvor andre voksbaserede midler ligger mellem 15 og 20%. Da Squirt ikke indeholder opløsningsmidler, men er vandbaseret og dermed har en længere tørretid, bevirker det sammen med det høje voksindhold, at der kommer mere voks ind i kæden hvor det gør gavn.
Squirt Lube laver en meget tør hinde på din kæde, hvilket bevirker at snavs og skidt ikke bliver tiltrukket, med meget længere kædelevetid til følge.
Squirt Lube er lugtfri, ugiftigt og det mest miljøvenlige kædesmørremiddel på markedet. Faktisk bliver det ifgl. tests nedbrudt mere end 80% på 28 dage i naturen!
Squirt Lube har fået super tests verden over. Senest har Cyclingnews testet Squirt, og gav 5 ud af 5 points! Læs testen her:
Fordele: Undgå "sort kæde".
Mindre støj.
Miljøvenligt.
Længere kædelevetid.
Lugtfrit.
Indeholder 120 ml.
For at få det fulde udbytte følg nedenstående råd: Må ikke anvendes på en fedtet kæde, som har haft andre "våde" eller "tørre" olier på.
Rengør først og lad kæde tørre helt.
Anvend en dråbe på hver kædeled.
Vent 5 minutter og anvend igen.Specifikationer

ProducentSquirt Lube
VejrforholdSommer, Vinter
DoseringDrypflaske
TypeVoks
Stregkode / EAN6009685090003Squirt Lube - kædesmørremiddel 120mlSquirt Lube - kædesmørremiddel 120mlVideoSquirt Lube - kædesmørremiddel 120ml videoVideoSquirt Lube - kædesmørremiddel 120ml videoVideoSquirt Lube - kædesmørremiddel 120ml video
Luk X
Pinterest