Klik ikke på mig.
Modtag torsdag
bestil inden 19:30 Modtag onsdag PostNord HOME
bestil inden 20:30 Modtag onsdag GLS
Modtag torsdag bestil inden 19:30 onsdag PostNord HOME bestil inden 20:30 onsdag GLS

Flasker

Læs mere om Flasker her

Flasker Bestsellers

Dagens tilbud

Enervit Sport Gel Ananas

Enervit Sport Gel Ananas

Spar 20%
15,00
12,00

Billig cykelutrustning


Flasker til forskellige formål

Hos Cykelgear.dk tilbyder vi et bredt udvalg af flasker i forskellige størrelser til cykelturen, træningen eller børnenes madpakke. Det kan være en rigtig god idé at have en drikkedunk med når du skal ud og cykle, især på de varme dage. Langt størstedelen af vores drikkedunke passer i en almindelig flaskeholder. Her kan dog være nogle enkelte undtagelser. Det ses bl.a. ved vores Fabric flasker, da denne flaske er lavet til at kunne monteres direkte på stellet ved hjælp af to specielle bolte som kan holde på flasken. Ved at vælge denne type flaske undgår du den klassiske flaskeholder, hvilket får cyklen til at se mere enkelt og diskret ud. Du kan se en video af, hvordan flasken monteres på cyklen her.
 

Flasker til børnene og træningen

I vores store udvalg af drikkedunke finder ud også varianter til børnene. Her er der flasker med print af f.eks. Paw Patrol, Frost, Star Wars og Hello Kitty. Disse drikkedunke kan være gode at sende med børnene i skole eller til træning. På denne måde kan deres favoritkarakterer være med dem hele dagen eller på cykelturen med familien.
Hvad enten du træner i fitness, cykler indenfor på din hometrainer eller er ude på landevejen, finder du helt sikkert den drikkedunk du ønsker her på siden. Udover de klassiske flasker, tilbyder vi også shakere der er idelle til at blande dit yndlings proteinpulver i. Derudover kan du også bruge din shaker til at blande dit yndlings energipulver. Du finder vores store udvalg af energibarer, energipulver og proteinpulver her.
 

Elite Fly flasker

Cykelgear.dk er også forhandler af Elite Fly flasker, som er den mest professionelle drikkedunk vi har. Det er en letvægts flaske som er super let at have med på farten, og dens enkelte design gør den tilmed lækker at se på. Denne flaske bruges også af professionelle cykelryttere, så du kan roligt forsøge dig med denne drikkedunk. Drikkedunken fås i forskellige farver og størrelser. Du kan tjekke udvalget ved at søge på Elite Fly her på siden.
 

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.