Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
GLS Bestil inden 20:30
Modtag i morgen GLS Bestil inden 20:30
Billigst på PriceRunner
6D Energy Nougat, tranebær - 6x35g

6D Energy Nougat, tranebær - 6x35g

119,00
Model nr.6D-10032
LeveringUkendt
FragtFra 39 kr.

Modtag en e-mail når varen kommer på lager

Lignende produkter

Beskrivelse Se produkter fra 6D Sports Nutrition


Udover den rette energidrik er energibarer og -gels ofte afgørende for en hurtig og nem fordøjelse af energiindtaget under (udholdenheds) træning. Barer der er høje på protein, fedt of fibre sænker mavetømning og på samme tid også tempo på absorbering af den ønskede energikilde (kulhydrater). Derudover er denne type barer også ofte årsagen til en mæthedsfølelse og mave-tarm problemer.

6d ENERGY BAR har et lavt indhold af protein og fibre med et moderat fedt indhold og den er derfor en nem fordøjelig, kulhydrat-rig bar. Takket være dens bløde tekstur er denne kompakte energikilde meget nem at tykke, selv i koldt vejr. Dette gør 6d ENERGY BAR til et fremragende valg at benytte lige før træning og/eller sammen med andre energibarer og -gels under træning. Én bar indeholder 31 g. kulhydrater I en 2:1 glukose-til-fruktose ratio. Takket være denne 2:1 ratio kan kroppen optage op til 90 g. kulhydrater i timen. I modsætning til andre energibarer indeholder 6d ENERGY BAR også 50 mg. natrium. Tilføjelsen af natrium tillader atleten at opnå en hurtig gendannelse af saltreserverne i kroppen. Dette er især vigtigt for atleter, der ikke kun sveder meget, men også sveder mange salte, og specielt under træning i et varmt klima der udløser større mængder sved. I disse vejrforhold kan vores 6d ENERGY FRUIT eller 6d ENERGY CAKE måske være et bedre valg grundet det højere natrium indhold, hvilket er henholdsvis 100 mg. og 141 mg.

Kort sagt er 6d ENERGY NOUGAT ideel til alle atleter der har behov for hurtig energi lige før og/eller under træning i koldt vejr.

Anbefalet brug.

Tag 1-2 frugt barer i timen under træning, afhængig af træningens varighed og intensitet og kombinationen med andre energibarer, -gels og drikke. Dog skal man også tage behov for simultan hydrering, supplement af salte for at undgå maveproblemer med i sine beregninger. Derudover er personlige præferencer (f.eks. fast vs. flydende energi, smagspræferencer) også vigtige. Så der er behov for et overordnet overblik når det gælder brug af energidrik, -gels og -barer før, under og efter træning.

På grund af den høje koncentration af kulhydrater (sukker) og natrium, er det anbefalet altid at bruge 6d ENERGY NOUGAT sammen med vand. Dette sikrer en god absorbering og minimerer risiko for mave-tarm problemer under træning.

Specifikationer


Producenter 6D Sports Nutrition
Variant Bar - energi
Stregkode / EAN 5425039527345

Andre købte også

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.