Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
PostNord HOME Bestil inden 17:01
GLS Bestil inden 17:00
Modtag i morgen PostNord HOME Bestil inden 17:01 GLS Bestil inden 17:00
Billigst på PriceRunner
6D Energy Cake, æble - 6x45g

6D Energy Cake, æble - 6x45g

89,00
Status På lager
Model nr.6D-10010
FragtFra 35 kr.
Modtag i morgen
PostNord HOME Bestil inden 17:01
GLS Bestil inden 17:00

Lignende produkter

Beskrivelse Se produkter fra 6D Sports Nutrition


Udover den rette energidrik er energibarer og -gels ofte afgørende for en hurtig og nem fordøjelse af energiindtaget under (udholdenheds) træning. Barer der er høje på protein, fedt of fibre sænker mavetømning og på samme tid også tempo på absorbering af den ønskede energikilde (kulhydrater). Derudover er denne type barer også ofte årsagen til en mæthedsfølelse og mave-tarm problemer.

6d ENERGY CAKE er en let-fordøjelig, kulhydrat-rig ”kage” der er en hurtig kilde til energi. Én servering indeholder 31 g. kulhydrater i en 2:1 glukose-til-fruktose ratio. Takket være denne 2:1 ratio kan kroppen optage op til 90 g. kulhydrater i timen. I modsætning til mange andre barer, indeholder denne kage også 141 g. natrium. Tilføjelsen af natrium tillader atleten at opnå en hurtig gendannelse af saltreserverne i kroppen. Dette er især vigtigt for atleter, der ikke kun sveder meget, men også sveder mange salte ud og især under træning i et varmt klima der udløser større mængder sved.

Kort sagt er 6d ENERGY CAKE det ideelle valg for alle atleter der har behov for en hurtig energikilde, særligt i varmt og/eller fugtigt vejr.

Anbefalet brug.

Brug 2-4 stykker (44-88 g.) i timen under træning, afhængig af varigheden og intensiteten.

På grund af den høje koncentration af kulhydrater (sukker) og natrium, er det anbefalet altid at bruge 6d ENERGY CAKE i kombination med vand. Dette sikrer en god absorbering og minimerer risiko for mave-tarm problemer under træning.

Specifikationer


Producenter 6D Sports Nutrition
Variant Bar - energi
Stregkode / EAN 5425039527451

Andre købte også

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.