Romet

Romet er én af verdens førende cykelproducenter, der producerer cykler og motorcykler. Romet er en polsk cykelproducent, hvis mål er at skabe innovative og kvalitetsbevidste cykler, der for en almindelig forbruger, er til at betale. Romet har i 65 år sørget for at cyklister har kunnet udforske deres egne eventyr på en kvalitetsbevidst cykel. Romet producerer mange forskellige cykler, alt fra børnecykler og citybikes til MTB og racercykler. Cyklerne fås i mange forskellige prisklasser, og der findes derfor cykler til enhver smag.

Romet fokuserer hele tiden på at forbedre deres cykler, og sætter derfor hele tiden nye standarder til deres produktion og designs. De har fokus på ergonomi, sikkerheden og laver desuden hele tiden up-to-date designs. Deres produkter består derfor af en unik europæisk stil, hvor der er fokus på kvaliteten og som samtidig er til at betale.

For at kunne producere nogle af de bedste cykler samt udstyr, samarbejder Romet med producenter såsom Shimano og SRAM, hvis teknologiske innovation succesfuldt bliver brugt i Romets produkter. På den måde kan Romet lave fremragende produkter, som møder nutidige cykellisters behov. 
Read more
Best sellers
All products
Filter by
Most popular
Go to page
Products per page:
  • 30
  • 60
  • 90