Støttehjul til børnecykel

Her finder du et udvalg af de mest solgte og populære støttehjul. Det er markeret hvilken størrelse hjul, støttehjulene passer til, så du finder de rigtige støttehjul til cyklen. Vi har støttehjul fra 12 tommer og op til 20 tommer, hvilket dækker de fleste hjulstørrelser på børnecykler.

Vores støttehjul er alle nemme at montere med simpelt værktøj, så montering af støttehjul er relativt nemt. Det betyder også, at støttehjul er nemme at afmontere, når barnet er tryg ved at cykle uden hjælp af støttehjul til cykel. 

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Skal støttehjulene være i konstant kontakt med jorden?
Nej, støttehjulet behøver ikke være i konstant kontakt med jorden. Der bør have lidt luft mellem støttehjulene og jorden, så baghjulet altid har kontakt med jorden for bedre stabilitet. Hav gerne dette in mente ved montering.
2
Hvornår skal jeg bruge støttehjul på mit barns cykel?

Støttehjul til børnecykler: Sikkerhed, tryghed og fleksibilitet

Force støttehjul til børnecykel 12-16"Når du skal lære dit barn at cykle, er det ofte en spændende, men også en udfordrende tid. Balance er en nøglefaktor, der kan gøre processen mere skræmmende end den behøver at være. Her kommer støttehjul ind i billedet og tilbyder en række fordele, der gør overgangen fra trehjulet cykel eller løbecykel til tohjulet cykling nemmere og mindre skræmmende.

Ved at montere støttehjul på børnecyklen giver du sikkerhed, tryghed og selvfølgelig støtte til dit barn, mens barnet lærer at cykle. Støttehjulene hjælper med at forhindre potentielle fald, hvilket gør oplevelsen mindre skræmmende for dit barn. Støttehjul gør altså, at dit barn kan koncentrere sig om at lære at cykle - uden at skulle bekymre sig om at vælte.

Du kan med fordel kombinere støttehjul med en støttestang, der nemt påmonteres bag på cyklen. Med en støttestang kan barnet trygt give sig hen til at lære at cykle uden at skulle tænke på balance det første stykke tid, indtil barnet bliver mere og mere erfaren på cyklen.

En anden måde hvorpå du kan hjælpe dit barn på vej - er løbecyklen! På en løbecykel får barnet en virkelig god fornemmelse for balancen, og de fleste børn går direkte fra løbecykel til almindelig cykel med stor succes og med en meget kort overgangsperiode. Se vores udvalg af løbecykler her!

Vi har prismatch på alle produkter - også støttehjul. Du er derfor sikret den skarpeste pris hos os. Er du i tvivl om, hvilke støttehjul du skal købe, så kontakt os gerne. Så vil vi med glæde hjælpe dig i den rigtige retning.