Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
GLS Bestil inden 20:30
Modtag i morgen GLS Bestil inden 20:30

Støttehjul

Læs mere om Støttehjul her

Støttehjul Bestsellers

Dagens tilbud

R2 Flash Cykelhandsker Sort/Orange

R2 Flash Cykelhandsker Sort/Orange

Spar 38%
239,00
149,00
Vis mere

Billig cykelutrustning


Støttehjul til børnecykel


Her finder du et udvalg af de mest solgte og populære støttehjul. Det er markeret hvilken størrelse hjul, støttehjulene passer til, så du finder de rigtige støttehjul til cyklen. Vi har støttehjul fra 12" og op til 20", hvilket dækker børn i de fleste aldre.

Vores støttehjul er alle nemme at montere med simpelt værktøj, så de fleste kan montere dem relativt nemt. Det betyder også at de er nemme at afmontere, når barnet eller den nye cyklist er tryg ved at cykle uden hjælp af støttehjul til cykel. 
Du kan med fordel kombinere støttehjul med en støttestang, der nemt påmonteres bag på cyklen. så kan barnet trygt give sig hen til at lære at cykle uden at skulle tænke på balance det første stykke tid indtil barnet bliver mere og mere erfaren på cyklen. Det kan bl.a være denne støttestang.

Ved at montere støttehjul på barnets cykel giver du sikkerhed, tryghed og selvsagt støtte til dit barns start på cyklen. 
Et smart produkt er bl.a. støttehjul fra Trail Gator  hvor du kan benytte dem som almindelige støttehjul, men super nemt vippe hjulene op, så de er fjernet fra vejen og cyklen kan bruges normalt. Det giver en fleksibel mulighed for at skifte mellem de to indstilinger. Dette kan bl.a. bruges til hvis cyklen har flere brugere, hvor den ene skal bruge hjælp til at holde balancen og et andet barn ikke skal bruge hjælp.

Vi har prismatch på alle vores støttehjul, så du er sikker på at få den skarpeste pris. Er du i tvivl om hvilke støttehjul du skal have på enten din egen cykel eller en børnecykel, så kontakt os gerne. Så vil vi med glæder hjælpe dig i den rigtige retning

 

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.