Støtteben til cykel

Her finder du et stort udvalg af støtteben til cykler. Vi har støttefod til alle cykler - citybikes, børnecykler, mountainbikes og racercykler. Vores støtteben er af høj kvalitet og kan hjælpe dig med at stabilisere din cykel, når du parkerer den. Med et støtteben kan du stille din cykel fra dig - uden den vælter. Uanset om du er en entusiastisk cykelrytter eller blot bruger din cykel til daglig transport, kan du finde det rette støtteben til din cykel her i vores webshop.

Vi fører støtteben fra en række populære mærker på markedet, herunder blandt andet Atran Velo, BBB, Hebie og XLC. Disse mærker er kendt for deres høje kvalitet, holdbarhed og pålidelighed.

All products
Filter by
Most popular
Go to page
Products per page:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Hvilket støtteben til cykel skal jeg vælge?
Valg af støtteben afhænger af hvilken type cykel, du cykler på og dine personlige præferencer. Der findes mange forskellige typer støtteben, herunder centermonterede, bagmonterede og dobbeltbenede støtteben. Du skal vælge en type, der passer til din cykel og giver tilstrækkelig stabilitet til det formål, du bruger cyklen til. Vi har støtteben til alle typer cykler.
2
Hvor på cyklen monterer jeg støttebenet?

Fordele ved at have støtteben til sin cykel

Der er mange fordele ved at have et stabilt støtteben til sin cykel.
 

Læs herunder om nogle fordelene ved støtteben til cyklen:


Sort støtteben til cykel fra Atran Velo

 • Stabil opbevaring: Et støtteben holder cyklen oprejst og stabil, når du skal parkere cyklen og der ikke lige er et cykelstativ i nærheden. Det gør det nemmere at opbevare cyklen, især når der ikke er noget at læne cyklen op ad. Det er især vigtigt med et solidt støtteben, hvis du har en tung cykel - som en elcykel.
   

 • Beskyttelse mod ridser: Når du læner din cykel op mod en mur eller andet, kan du risikere at cyklen bliver ridset eller beskadiget. Med støttebenet undgår du denne risiko.
   

 • Praktisk på tur: Det er også nyttigt med et støtteben, når du gør holdt på cykelturen. Når cyklen kan stå selv - og oprejst - er det nemmere for dig både at nå dine ting og tage dem ud af cykelkurven eller tasken.
   

 • Støtteben til alle: Støtteben findes i forskellige størrelser og stilarter, så du kan nemt finde en der passer til din cykels størrelse og vægt. Du kan også finde dobbelte støttefødder, der giver endnu mere stabilitet.
   

 • Anvendelighed: En god støttefod har en bred fod, der ikke synker ned i blød jord eller underlag, og kan derfor nemt anvendes på alle slags underlag.
   

 • Flere monteringsmuligheder: Støtteben kan monteres centralt under cyklen eller på cyklens bagstel. Støttebenet kan fastgøres med bolte eller monteres på rørene på bagstellet. Det giver mulighed for, at du kan vælge støtteben ud fra hvilken type montering, der passer bedst til din cykel.