Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
daoHOME Bestil inden 15:00
GLS Bestil inden 20:30
Modtag i morgen daoHOME Bestil inden 15:00 GLS Bestil inden 20:30

Forgafler

Læs mere om Forgafler her

Forgafler


Forgaflen er et af de vigtigste ting på cyklen. Især hvis du kører mountainbike, da det er denne del af cyklen, der skal tage imod mange slag og megen kraft. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på om din forgaffel har det godt eller om den skal udskiftes. Hvis den skal udskiftes har vi hos Cykelgear.dk et stort udvalg af forgafler til racercykel, forgafler til mountainbikes og til citybikes. Du er hos os sikker på at finde den billigste forgaffel med vores prismatch.
Der findes forskellige typer forgaffel, men den store forskel på forgafler er selvfølgelig affjedring. Det er nemlig forskellen på om den kan bruges til mountainbike overhovedet. Affjedring er essentielt, hvis du ønsker at kunne tage imod pres eller tryk på forhjulet - hvilket er umuligt at undgå på mountainbike. Du vil derfor ikke opleve affjedring på andre end på forgafler til MTB, da det opsuger meget energi. Du finder forgafler til alle tre forskellige cykeltyper hos os. Du kan inde på produktkategorien i vores filter, vælge forskellige ting, så du er sikker på at forgaflen passer lige til din cykel. Ellers kan du altid kontakte os, hvis du er i tvivl.

Service til forgafler

Det er vigtigt at holde sin forgaffel smurt, serviceret og ren. Det sikrer at den virker optimalt og kan klare det pres, den bliver udsat for. Til service skal du bruge forskelligt udstyr. Det er f.eks olie til forgafler. Dertil skal du også bruge værktøj til service. 
VI har lavet guides til hvor du laver service på din forgaffel. Den finder du her  
Her kan du under kyndig vejledning sammen med vores folk få lavet service på din forgaffel.

Tilbehør til forgafler

Der skal bruges forskellige former for tilbehør. Det er eksempelvis nye gummiringe, nye bolte, nye topcaps. Dertil er der selvfølgelig også fulde kits til specifikke modeller.

Billige cykeldele, cykeludstyr og cykler online

Cykelgear.dk sælger alt inden for cykler, reservedele, cykeltøj samt tilbehør og bestræber sig på at være billig. I det store sortiment findes et bredt udvalg af blandt andet cykler, hjul, stel, værktøj, m.m. fra en lang række forskellige mærker.

Ved siden af en billig pris på udstyr vil du desuden møde en engageret og service-minded cykelforhandler, der med glæde vil guide dig til det rette køb.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.