ProdukterIndledning

Cykelgear.dk bestræber sig på at sikre, at dine personlige oplysninger beskyttes, når du bruger vores website.Hvem har ansvaret for beskyttelsen af dine personlige oplysninger?

Det danske selskab Cykelgear A/S er ansvarlig for beskyttelsen af de personlige oplysninger, du giver os, og er ansvarlig for beskyttelsen af dine personlige oplysninger i henhold til danske og europæisk lovgivning om databeskyttelse.Hvor lagres dine personlige oplysninger?

De personlige oplysninger, vi indsamler fra dig, lagres i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (“EØS”), men kan også overføres til og behandles i et land uden for EØS-området. Hvis en sådan overførsel af dine personlige oplysninger finder sted, sker den i overensstemmelse med den gældende lovgivning.Hvilken type personlige oplysninger indsamler vi?

Vi indsamler de personlige oplysninger, du giver os, fx når du afgiver en bestilling, kontakter vores kundeservice eller deltager i konkurrencer. De personlige oplysninger, du giver os, kan fx være kontaktoplysninger og betalingsoplysninger. Endvidere kan vi indsamle visse personlige oplysninger fra eksterne kilder, fx kreditoplysninger og adresseopdateringer.Hvad bruger vi dine personlige oplysninger til?

Vi anvender dine personlige oplysninger til følgende formål:

  • Oprettelse og administration af din personlige konto på Cykelgear.dk
  • Behandling af dine ordrer og evt. returnering
  • Afsendelse af beskeder via sms vedrørende leveringsstatus, afhentning af ordre og lignende
  • Kontakt til dig i tilfælde af problemer med leveringen af dine varer
  • Afsendelse af markedsføringsmateriale som fx nyhedsbreve, hvis du har accepteret dette.
  • Besked til vindere af onlinekonkurrencer
  • Analyser for at give dig relevant markedsføringsmateriale og information
  • Validering af din alder for at finde ud af, om du er juridisk myndig til at handle online
  • Forebyggelse af misbrug eller utilbørlig brug af vores tjenester

Vi lagrer dine personlige oplysninger, så længe de er nødvendige for, at vi kan udføre ovennævnte tjenester, eller så længe loven kræver det. Herefter slettes dine personlige oplysninger.Hvad er dine rettigheder?

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig. Hvis dine oplysninger er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, kan du bede om at få dem rettet eller slettet. Vi kan ikke slette dine personlige oplysninger, når der stilles lovmæssige krav om lagring, fx bogføringsregler. Du kan til enhver tid tilbagekalde din tilladelse til, at vi bruger dine data til markedsføringsformål. Du kan kontakte os ved enten at skrive til Cykelgear.dk industrivej 5, 9575 Terndrup eller til info@cykelgear.dkHvem har adgang til dine personlige oplysninger?

Ansatte, direktion og bestyrelsen hos cykelgear A/S har adgang til personlige oplysninger. Vi formidler, sælger eller udveksler aldrig dine personlige oplysninger til tredjepart med henblik på markedsføring uden for Cykelgear.dk. Oplysninger som videregives til tredjepart er fx transportfirmaer i forbindelse med levering af varerne, mediebureauer i forbindelse med distribution af nyhedsbreve og regnskabssystemer til håndtering af bogholderi.Hvordan beskytter vi dine oplysninger?

Vi har truffet en række tekniske og organisatoriske forholdsregler, der bl.a. beskytter dine oplysninger mod tab, manipulation og uberettiget adgang. Vi tilpasser løbende vores sikkerhedsforanstaltninger til de tekniske fremskridt og den tekniske udvikling. For at gøre kortkøb hos os så sikkert som muligt, krypterer vi alle oplysninger, når de sendes. Det indebærer, at informationen sendes via en sikker forbindelse, og at dine personlige oplysninger ikke kan læse af udenforstående, end ikke cykelgear A/S får kendskab til dine kortoplysninger. Ved kortkøb samarbejder vi med en autoriseret betalingsformidler (Bambora), der hjælper os med at kontrollere, at kortet er gyldigt til køb, direkte hos din bank. Vores betalingsformidler behandler dine kortoplysninger i overensstemmelse med den internationale sikkerhedsstandard PCI DSS, som kortselskaberne VISA, MasterCard, Diners, American Express og JCB står bag. Det indebærer, at dine kortoplysninger behandles på en meget sikker måde. Når du betaler med dit kort, forbeholder vi os retten til at foretage en identitetskontrol.Personoplysningsansvarlig

Cykelgear A/S

Industrivej 5

9575 Terndrup

Danmark

Telefon: 60 70 83 83

E-mail: info@cykelgear.dk

Selskabsregister: Det Centrale Virksomhedsregister (CVR)

Momsregistreringsnummer: DK35252002