High5

High5 er en af de første firmaer i Europa til at producere energiprodukter med ægte frugtsaft og dermed naturlig smag - og er stadig blandt de få firmaer, der til dags dato gør det. De laver nærende energiprodukter, som er designet til at give dig det ekstra boost, du har brug for, når du er sportsudøver.

High5 tester og videreudvikler løbende deres energiprodukter i tæt samarbejde med professionelle atleter. Ernæringseksperter i firmaet arbejder hele tiden på, at indholdet i alle deres produkter skal smage godt og let, give dig den nødvendige energi til at højne din ydeevne - og samtidig skal produktet være nærende og godt for din krop.

I 1994 grundlagde to britiske triatleter High5. Eftersom de begge selv dyrkede ekstremsport og deres sport på den måde handlede meget om udholdenhed, ville de gerne opfinde produkter, som faktisk virker og giver sportsudøveren det ekstra energi, som personen får brug for. Samtidig var det også vigtigt for dem, at produktet skulle smage godt, være nemt at anvende og at det skulle ligge godt i maven. Ud fra denne tankegang har de i dag udviklet energiprodukter, som virkelig godt egnet til deres formål.

Læs mere
Mest populære produkter
Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvilke produkter laver High5?
I High5's produktudvalg findes energigeler, energibarer, proteinbarer, vingummier med energi, proteinpulver, energipulver og tabs (tabletter). Nogle af produkterne indeholder koffein, mens andre er uden koffein. Der er findes også sampakker, kaldet energipakker, der indeholder en kombination af forskellige produkter.
2
Virker High5-produkterne?

Energibarer og energipulver fra High5

Vi forhandler et bredt sortiment fra High5. Alle produkter er lavet med naturlige ingredienser, har en frisk smag og let konsistens og giver dig hurtig energi til din træning, så du kan optimere din præstation og yde de bedste resultater.

I vores webshop har vi High5 energigeler, High5 energibarer, High5 proteinbarer, High5 vingummier med energi, High5 proteinpulver, High5 energipulver og High5 tabs. Nogle af produkterne er med koffein - og nogle er uden koffein. Dertil fører vi også sampakker, som vi kalder energipakker. Her får du lidt af hvert af de forskellige produkter.

Se vores store udvalg af High5-produkter her!