Giant

Giant er verdens største cykelproducent der producerer cykler og udstyr til rytteren der ikke går på kompromis med kvaliteten. Giant blev etableret i 1972, og virksomheden startede som cykelproducent for det amerikanske cykelmærke Schwinn, som var det mest kendte cykelmærke i 1977. Grundet den store efterspørgsel på cykler, valgte Giant i 1986 at producere cykler under deres eget navn, Giant, i stedet for kun at producere cykler til Schwinn. Dette må siges at være en god beslutning, da cykelproducenten sidenhen er blevet den førende på markedet.

Giant cykler bliver produceret i Taiwan, hvor der er stor fokus på at skabe cykler af høj kvalitet. Giant ses som værende first-movere på markedet, da de bl.a. var de første til at introducere lettere og stærkere aluminiumsstel, i en tid hvor standarten var stål. Derudover var Giant de første til at lave carbon fiber cykler tilgængelige for resten af verden. Med hjælp fra cykeldesigneren Mike Burrows i 1995, var Giant de første til at lave stellet til den moderne TCR cykel som vi kender den i dag.

I dag udvikler og tester Giant deres produkter i samarbejde med nogle af de bedste teams i verden samt professionelle atleter. Virksomhedens formål er at hjælpe alle ryttere til at opnå deres fulde potentiale, og de producerer derfor deres cykler og udstyr ud fra den viden og erfaring rytterne gør sig. Desuden er Giant i dag også den førende producent af El-cykler, hvilket gør det muligt for alle cykellister at finde en cykel der passer perfekt til netop dem og deres hverdag.
Read more
Best sellers
All products
Filter by
Most popular
Go to page
Products per page:
  • 30
  • 60
  • 90