TOUR SALE! Spar op til 50 % her

Forretningsbetingelser

Generelle oplysninger

Cykelgear A/S
Industrivej 5, 9575 Terndrup
Tlf.: 60 70 83 83
info@cykelgear.dk
CVR.35252002
Etableringsår 2007

 


Betaling

Betaling kan ske ved brug af følgende betalingsmidler: Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, JBC, Mobilepay, EAN-nummer, PayPal, ViaBill og Sparexpres. Ved betaling med kort - bortset fra Dankort - vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Beløbet trækkes, når varen afsendes.

Hvis der er bestilt flere varer i en ordre, og én eller flere af varerne ikke kan leveres med det samme, trækker vi først betalingen for den eller disse varer, når varerne afsendes.

 

Vi tager imod betaling med følgende korttyper:

 

dankort.gif Visa/Dankort - Dansk udstedt kr. 0,00
mastercard.png Mastercard - Dansk udstedt kr. 0,00
maestro.gif Maestro - Dansk udstedt kr. 0,00
visa.png Visa - Dansk udstedt kr. 0,00
visaelectron.gif Visa Electron - Dansk udstedt kr. 0,00
mastercard.png Mastercard - Udenlandsk udstedt kr. 0,00
maestro.gif Maestro - Udenlandsk udstedt kr. 0,00
visa.png Visa/Electron - Udenlandsk udstedt kr. 0,00
jcb.gif JCB - Udenlandsk udstedt kr. 0,00
Paypal PayPal kr. 0,00
MobilePay MobilePay kr. 0,00

 

 

Samt bankoverførsel. obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs hvorfor

 

 

Spar Nord: 9349 2310152911
Ønskes elektronisk fakturering via EAN-nummer, da venligt oplyse EAN nummer i EAN feltet under bestillingen.

 

Vi hæver først din betaling når vi har afsendt din ordre

 


Levering

 

 

Læs mere om fragtpriser her: https://www.cykelgear.dk/fragtpriser

Leveringstiden oplyses på de enkelte varer samt forventer samlet levering i indkøbskurven.

 

 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

 

 

Du har 365 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 365 dage efter den dag du;

  1. har modtaget din vare
  2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 365 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@cykelgear.dk
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her: Standardfortrydelsesformular

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 


Returnering

 

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for cykler, arbejdsstanderne, cykelstativer, anhængere og lignede større varer. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 500,- DKK, kontakt os gerne, så hjælper vi med en god pris.

 


Varer undtaget fortrydelsesretten

 

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  1. Levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug.
  2. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, fx montering af dæk og slange på hjul.
  3. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.
  4. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.


Du mister din fortrydelsesret, hvis;

  • du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.
  • du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware.

 

 


Varens stand, når du sender den retur

 

 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 


Tilbagebetaling af købsbeløbet

 

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Cykelgear.dk
Industrivej 5
9575 Terndrup

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

 


Hvad skal jeg sende med tilbage?

 

Det eneste vi skal bruge er dit ordrenummer, du har mulighed for også at benytte en standardfortrydelsesformular

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, eller ”uden omdeling”

 

 

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

 

 

Når du handler på cykelgear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Husk at få dokumentation for disse udgifter.

Venligt kontakt os inden der sendes varer retur, dette gælder ALLE reklamationer.

 


Varen sendes til:

 

Cykelgear
Industrivej 5
9575 Terndrup

 


Vi har brug for følgende information når du sender varen til os:

 

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

 

Pricerunner Købsgaranti

 

 

Når du handler hos os, er du omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Dermed er du sikret op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. Købsgarantien er gratis og gælder for alle medlemmer der er logget ind på PriceRunner.

Hvis du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem, så kan du inden for en time efter dit køb gennemføre din registrering. Det koster intet og tager mindre end tre minutter, og vupti så er dit køb omfattet af garantien! Besøg PriceRunner for at få gratis Købsgaranti

For at Købsgarantien skal gælde er det nødvendigt, at bestillingen er adresseret til dig som privatperson. Du har ret til erstatning, hvis noget går galt i forbindelse med dit køb såsom at varen er ødelagt, en vare mangler ved levering, varen er forkert eller fejlbehæftet eller leveringen udebliver.

Hvis noget går galt i forbindelse med dit køb, dækker PriceRunner Købsgaranti dig for såvel anskaffelsesomkostninger som fragtudgifter. Du får også erstatning for den direkte økonomiske skade, du eventuelt har lidt på grund af fejlen. PriceRunner Købsgaranti dækker ikke eventuelt værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger.

Besøg PriceRunner for at se de endelige vilkår samt en liste med kategorier, der er undtaget garantien.

 

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

Personlige oplysninger
Klik her for at læse hvordan vi håndterer personlige oplysninger

Cookies
Klik her for at læse om vores brug af cookies

Logstatistik

 

 

Vi bruger en logstatistik på cykelgear.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere cykelgear.dk

 

 

Klageadgang

 

 

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os på info@cykelgear.dk eller tlf. 60708383

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@cykelgear.dk.