Sæsonstart - stort udvalg til skarpe priser her.

Kropsbeskyttelse

Kropsbeskyttelse bliver mere og mere populært blandt både sportsudøvere og motionister. Det skyldes det større fokus på sikkerhed, men også at flere får øjnene op for hvor meget beskyttelse kan betyde, hvis du skulle komme for et uheld eller sytrt i forbindelse med din sportsgren. Vi specialiserer os primært i kropsbeskyttelse og rygskjold til mtb, men vores udstyr kan også med fordel benyttes i forbindelse med andre sportsgrene.
 

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

Forskellige slags kropsbeskyttelse

Der findes mange forskellige typer beskyttelsesudstyr til cykling. Det mest populære er rygskjold. Rygskjold til mountainbike er en af det vigtigste og mest brugbare typer sikkerhedsudstyr. Det forhindrer i mange tilfælde slag og skader mod ryggen, der er meget udsat under styrt på mtb. Udover rygskjold til mtb findes der også længbeskytter, knæbeskytter og albuebeskytter, der alle er ting, der øger din sikkerhed. Burde du køre med rygskjold eller anden beskyttelse - i de fleste tilfælde er svaret ja. da du som mountainbiker ikke er afhængig af vægt på samme måde som en landevejsrytter. 

En lændbeskytter som eks. denne giver dig støtte, der også giver dig mulighed for at cykle i længere tid, da din lænd får ekstra støtte. Dertil er prisen så lav på denne type produkt at der næsten ikke er en undskyldning for ikke at benytte. Dog kan det, afhængigt af model, være svært at kombinere beskyttelse, der nogle steder vil overlappe som eks. rygskjold og lændbeskyttelse.

 

Hvilke mærker kan man få?

Vi fører flere mærker inden for sikkerhed, som blandt andet O'Neal, Flaxta, IXS eller BikeBrother. Disse mærker er kendte for deres gode og kvalitetsbevidste produkter. Kig igennem vores produkter og se om der er noget, der vil passe dig. Den smarte Body Armor fra Bikebrother, som du kan se her, giver dig en ide om hvilken størrelse kropsbeskyttelse har. 

Vi har som alle vores andre produkter prismatch på alt kropsbeskyttelse, hvilket sikrer dig den bedste pris på alle produkter i denne kategori. Vi udvider hele tiden vores udvalg af kropsbeskyttelse til cykling og hvis du finder et produkt vi ikke fører, så kontakt os gerne. Så kigger vi på om vi kan skaffe produktet hjem. 

Er du stadig i tvivl om rygskjold til mtb eller kropsbeskyttelse generelt er noget for dig? Så lad os hjælpe dig! Du kan nemt kontakte os på telefon, chat eller mail. Så hjælper vi dig gerne videre.