Flaskeholdere

Hos Cykelgear har vi mange forskellige typer af flaskeholdere med forskelligt udseende, farver og prisniveauer. Du kan derfor roligt gå på opdagelse i vores store udvalg her på siden, og forhåbentlig finder du den holder der passer perfekt til dig og din cykel.

En flaskeholder er et praktisk tilbehør at have monteret på cykelen, så man nemt kan tilgå sin drikkedunk under hele cykelturen. Hvis du ikke er interesseret i at have en flaskeholder monteret på cyklen, kan du også benytte dig af et væskebælte, som også er en let måde at have væske med på turen.

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

Forskellige flaskeholdere

Mulighederne er mange, da vi forhandler mange forskellige klassiske flaskeholdere, hvor man trækker flasken ud vertikalt. Derudover har vi også nogle holdere med sideudtræk, hvor flasken netop trækkes ud fra siden. Dette kan være en praktisk flaskeholder at have på f.eks. et damestel, da det ikke er sikkert at der er plads nok til at man kan trække flasken op ad. Derudover kan det også være en fordel at bruge, hvis man har et overstel der gør det besværligt at trække flasken op ad.