Flaskeholder til cykel og tilbehør til flaskeholdere

Her finder du en flaskeholder til din cykel samt diverse tilbehør dertil. Med en flaskeholder på din cykel har du drikkedunken tæt på og lige ved hånden.

Vi tilbyder et bredt udvalg af flaskeholdere i forskellige designs, forskellige farver, størrelser og materialer, der passer til enhver cykel og personlig præference. Uanset om du er en professionel cykelrytter eller en hverdagscyklist, har vi en flaskeholder, der passer til dig og din cykel.

Hos os finder du flere populære mærker, blandt andet Elite, Tacx, Supacaz og Topeak. Vi har flaskeholdere i aluminium, plastik og carbon - samt tilbehør dertil. Kig rundt og find den perfekte flaskeholder til cykelturen.

Læs mere

FAQ

1
Hvilken flaskeholder passer til min cykel?
Nogle flaskeholdere er designet specifikt til bestemte cykelrammer. Tjek din cykelramme for monteringshuller til flaskeholdere. De fleste cykler har monteringshuller på stellet, men der kan være variationer i placering og størrelse.
2
Kan jeg montere flere flaskeholdere på min cykel?

Fordele ved en flaskeholder til cykel

En flaskeholder på cyklen har flere fordele.
 

Sort flaskeholder til cykel fra Elite

Her er en liste over nogle af fordelene ved en flaskeholder:
 

 • Sikker fastgørelse: En flaskeholder sikrer, at flasken holdes sikkert og godt fast på cyklen selv under ujævne forhold. Dette er især vigtigt på en mountainbike, hvor terrænet kan være udfordrende.
   

 • Nem adgang: Flaskeholderen med vandflaske kan monteres i rammen på stellet på din cykel. Dette gør det nemt og bekvemt for dig at få adgang til vandet under kørslen. Du behøver ikke at stoppe eller tage begge hænder væk fra styret for at få fat i flasken. Du kan sagtens få fat i din flaske med én hånd.
   

 • Undgå besvær: Når din drikkedunk er placeret i rammen, er den ikke i vejen for dine bevægelser. Den er samtidig placeret godt, hvis du har brug for også at have andet udstyr på cyklen Det kunne for eksempel være diverse cykeltasker.
   

 • Kompatibilitet: De fleste flasker og flaskeholdere er kompatible og passer sammen. Du kan derfor som udgangspunkt købe alle typer drikkedunke og drikkeflasker - og de vil passe til din flaskeholder. Det er dog altid en god ide at dobbelttjekke for at sikre, at flasken og holderen er kompatible med hinanden og passer til standardflasker. Dette vil være angivet i produktbeskrivelsen.
   

 • Undgå dehydrering: Når du sveder, er det vigtigt, at du drikker meget væske. Når du altid har adgang til væske, er det også nemmere at undgå dehydrering på cykelturen. En flaskeholder på cyklen er en nem løsning til at have drikkedunke med på din cykeltur.
   

 

Som alternativ til drikkeflasken i flaskeholderen findes der også muligheden for at have en rygsæk på ryggen med væskeblære i. Dette er især populært og smart til mountainbike.

Se vores udvalg af rygsække og væskeblærer her!