Klik ikke på mig.
Modtag tirsdag
Bestil inden 15:00 Modtag mandag daoHOME
Bestil inden 17:00 Modtag mandag GLS
Modtag tirsdag Bestil inden 15:00 mandag daoHOME Bestil inden 17:00 mandag GLS

Flaskeholder til cykel og tilbehør til flaskeholdere

Her finder du en flaskeholder til din cykel samt diverse tilbehør dertil. Med en flaskeholder på din cykel har du drikkedunken tæt på og lige ved hånden.

Vi tilbyder et bredt udvalg af flaskeholdere i forskellige designs, forskellige farver, størrelser og materialer, der passer til enhver cykel og personlig præference. Uanset om du er en professionel cykelrytter eller en hverdagscyklist, har vi en flaskeholder, der passer til dig og din cykel.

Hos os finder du flere populære mærker, blandt andet Elite, Tacx, Supacaz og Topeak. Vi har flaskeholdere i aluminium, plastik og carbon - samt tilbehør dertil. Kig rundt og find den perfekte flaskeholder til cykelturen.

Læs mere om Flaskeholder til cykel og tilbehør til flaskeholdere her

Ofte stillede spørgsmål

1

Hvilken flaskeholder passer til min cykel?
Nogle flaskeholdere er designet specifikt til bestemte cykelrammer. Tjek din cykelramme for monteringshuller til flaskeholdere. De fleste cykler har monteringshuller på stellet, men der kan være variationer i placering og størrelse.

2

Kan jeg montere flere flaskeholdere på min cykel?
Mange cykler har ekstra monteringspunkter på rammen, der er beregnet til at montere flaskeholdere. Tjek om din cykel har disse monteringspunkter, og hvis den har det, kan du nemt montere ekstra flaskeholdere.

Fordele ved en flaskeholder til cykel

En flaskeholder på cyklen har flere fordele.

Sort flaskeholder til cykel fra Elite

Her er en liste over nogle af fordelene ved en flaskeholder:

 

Som alternativ til drikkeflasken i flaskeholderen findes der også muligheden for at have en rygsæk på ryggen med væskeblære i. Dette er især populært og smart til mountainbike.

Se vores udvalg af rygsække og væskeblærer her!

 

Billige cykeldele, cykeludstyr og cykler online

Cykelgear.dk sælger alt inden for cykler, reservedele, cykeltøj samt tilbehør og bestræber sig på at være billig. I det store sortiment findes et bredt udvalg af blandt andet cykler, hjul, stel, værktøj, m.m. fra en lang række forskellige mærker.

Ved siden af en billig pris på udstyr vil du desuden møde en engageret og service-minded cykelforhandler, der med glæde vil guide dig til det rette køb.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.