Klik ikke på mig.
Modtag lørdag
Bestil inden 15:00 Modtag fredag daoHOME
Bestil inden 17:00 Modtag fredag GLS
Modtag lørdag Bestil inden 15:00 fredag daoHOME Bestil inden 17:00 fredag GLS

Cykelskærme til racer, mtb, citybike og gravel

Cykelskærme er næsten et must at have på sin cykel, så du undgår at regn, snavs og mudder sprøjter op på dig, mens du cykler. Her finder du vores brede udvalg af cykelskærme. Vi har cykelskærme til flere forskellige typer cykler, da vi nemlig har skærme til både racercykler, mountainsbikes, citybikes og gravelcykler.

Udover cykelskærme til voksne, har vi også skærme til de helt små cykler, på 12", 16", 18" og 20", og til junior, på 24" og 26". Vi har både skærmsæt og enkelt-skærme, forskellige størrelser på både længde og bredde på skærmene - og nogle kan endda også klikkes af og på, så de nemt kan tages af på dage, hvor vejene er tørre.

Vi forhandler cykelskærme inden for stærke brands såsom SKS, Ass Savers og Topeak.

Læs mere om Cykelskærme til racer, mtb, citybike og gravel her

Ofte stillede spørgsmål

1

Hvilke cykelskærme passer til mountainbike?
Til mountainbikes skal skærmen gerne være lidt bredere end dem til almindelige cykler. Dertil kan du også købe cykelskærme, som kun dækker lidt og dermed blot tager det værste snavs på cykelturen. Der findes også cykelskærme, der kan klikkes af og på.

2

Hvilken forskærm og bagskærm passer til en racercykel?
Som udgangspunkt skal du have en smal forskærm og en smal bagskærm til din racercykel, så de passer til dine cykelhjul og deres bredde. På en racercykel er de typisk smalle - som kontrast til mtb, hvor cykelhjul og cykeldæk er bredere.

 

Fordele ved cykelskærme

Her er nogle af fordelene ved at have cykelskærme på din cykel:Cykelskærm - SKS Raceblade Pro skærmsæt Mat sort

 

Montering af cykelskærme

Cykelskærm mtb - SKS Skærmsæt 26"-27.5"Monteringsmulighederne varierer fra cykel til cykel. På mange cykler er der huller på forgaffel og baggaffel, så du kan montere skærme der. På andre cykler er det mere praktisk at bagskærmen monteres på sadelpinden - og forskærmen oppe under forgaflen, hvis det er en affjedret forgaffel. Derudover kan du også montere skærmene på næsten alle sadler eller under stellets skårør.

Derudover findes der cykelskærme, som egner sig bedst til forskellige cykeltyper. Der er forskel på hvilken cykelskærm du skal brug til racer, mtb, citybike og til gravel. Både forskærme og bagskærme kan se anderledes ud - om de er til mountainbikes eller til racer - da deres hjul er anderledes. Vi har derfor et bredt udvalg til alle disse cykeltyper, så du nemt kan finde skærme, som passer til din cykel og dit behov.

 

Billige cykeldele, cykeludstyr og cykler online

Cykelgear.dk sælger alt inden for cykler, reservedele, cykeltøj samt tilbehør og bestræber sig på at være billig. I det store sortiment findes et bredt udvalg af blandt andet cykler, hjul, stel, værktøj, m.m. fra en lang række forskellige mærker.

Ved siden af en billig pris på udstyr vil du desuden møde en engageret og service-minded cykelforhandler, der med glæde vil guide dig til det rette køb.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.