Cykelovertræk

Et cykelovertræk - også kaldet cykelgarage eller cykelcover - er rigtig smart, hvis du gerne vil beskytte din cykel mod vejret, støv og snavs, når cyklen ikke er i brug.

Cykelovertræk laves i flere forskellige typer materialer, såsom nylon, polyester og PVC. Nogle cykelovertræk er også 100% vandtætte, vandafvisende eller åndbare. Dertil findes cykelcovers i forskellige størrelser og forme, så de passer til forskellige typer af cykler, herunder eksempelvis mountainbikes, racercykler, ladcykler, tandemcykler - og hvis du har brug for en cykelgarage, der kan rumme mere end én cykel.

Hos os kan du købe flere forskellige typer overtræk til din cykel fra populære brands som DS Covers.

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Hvorfor skal jeg købe et cykelovertræk?
Et cykelovertræk beskytter din cykel mod alle slags vejrforhold og mindsker derved behovet for vedligeholdelse og forlænger samtidig din cykels levetid.
2
Hvilket cykelovertræk skal jeg vælge?
3
Findes der vandtætte cykelovertræk?

Hvad er fordelene ved et cykelovertræk?

Sort cykeltræk på en cykelCykelovertræk kan være en praktisk løsning for dig som ønsker at beskytte din cykel mod elementerne og forlænge cyklens levetid. Dertil er cykelovertrækket et godt alternativ til at skulle have cyklen i et skur.
 

Her er fordelene ved at have et cykelovertræk til din cykel:
 

 • Beskyttelse mod vejrforhold: Et cover til din cykel, beskytter din cykel mod regn, sne og sol, som ellers med tiden kan skade overfladen og de mekaniske dele på din cykel.
   

 • Mindre støv og snavs: Cykelovertrækket mindsker mængden af ​​støv og snavs, der ellers samler sig på cyklen. På denne måde bliver behovet for rengøring mindre.
   

 • Højere sikkerhed: Din cykel kan ved hjælp af et overtræk også være beskyttet mod tyveri og hærværk.
   

 • Godt for økonomien: Et cykelovertræk forlænger levetiden på din cykel, hvis du altid opbevarer din cykel udendørs. Det er en billig løsning til at beskytte din cykel mod vejr og vind sammenlignet med andre opbevaringsmuligheder - eller at skulle købe en ny cykel på sigt. Det kan derfor sagtens betale sig at investere i et cykelcover i det lange løb.
   

 

Hvor stort skal dit cykelovertræk være?

Når du skal vælge overdækning til din cykel, skal du bruge nogle mål på din cykel. Det drejer sig om længden, højden og bredden på din cykel. Bredden måles oftest ved styret, da det er det bredeste stykke på de fleste cykler. Ud fra disse mål kan du vælge den rette størrelse cykelovertræk, der passer til din cykel eller cykler.

Hvis du er i tvivl om hvilken cykelgarage, der passer til din cykel, så hjælper vores kundeservice dig gerne med at finde den rette cykelgarage.
Cykelovertræk på en ladcykel

 

Godt at vide om cykelovertræk

 • Nogle covers kommer med en åbning i siden, hvor det er muligt for dig at låse din cykel fast til noget, når coveret også er fuldt monteret.
   

 • Hvis din cykel står et sted, hvor der blæser, skal du huske at montere cykelovertrækket ekstra godt på cyklen. En del covers kan snøres ind i bunden til netop dette formål.
   

 • Det er de færreste cykelcovers, der er beregnet til at sætte på cykelholderen bagpå bilen.

 

Hvis du hellere vil opbevare din cykel indendørs, og dette ikke er i din garage, findes der også diverse andre muligheder for det. Det kan for eksempel være et cykelstativ eller et cykelophæng.

Se vores udvalg af cykelstativer og cykelophæng her!