Klik ikke på mig.
Modtag tirsdag
Bestil inden 15:00 Modtag mandag daoHOME
Bestil inden 17:00 Modtag mandag GLS
Modtag tirsdag Bestil inden 15:00 mandag daoHOME Bestil inden 17:00 mandag GLS

Cykelovertræk

Et cykelovertræk - også kaldet cykelgarage eller cykelcover - er rigtig smart, hvis du gerne vil beskytte din cykel mod vejret, støv og snavs, når cyklen ikke er i brug.

Cykelovertræk laves i flere forskellige typer materialer, såsom nylon, polyester og PVC. Nogle cykelovertræk er også 100% vandtætte, vandafvisende eller åndbare. Dertil findes cykelcovers i forskellige størrelser og forme, så de passer til forskellige typer af cykler, herunder eksempelvis mountainbikes, racercykler, ladcykler, tandemcykler - og hvis du har brug for en cykelgarage, der kan rumme mere end én cykel.

Hos os kan du købe flere forskellige typer overtræk til din cykel fra populære brands som Bike Parka og DS Covers.

Læs mere om Cykelovertræk her

Cykelovertræk Bestsellers

Dagens tilbud

Force Pilot rygsæk 10 liter

Force Pilot rygsæk 10 liter

Spar 27%
259,00
189,00

Billig cykelutrustning


Hvad er fordelene ved et cykelovertræk?

Sort cykeltræk på en cykelCykelovertræk kan være en praktisk løsning for dig som ønsker at beskytte din cykel mod elementerne og forlænge cyklens levetid. Dertil er cykelovertrækket et godt alternativ til at skulle have cyklen i et skur.

Her er fordelene ved at have et cykelovertræk til din cykel:

 

Hvor stort skal dit cykelovertræk være?

Når du skal vælge overdækning til din cykel, skal du bruge nogle mål på din cykel. Det drejer sig om længden, højden og bredden på din cykel. Bredden måles oftest ved styret, da det er det bredeste stykke på de fleste cykler. Ud fra disse mål kan du vælge den rette størrelse cykelovertræk, der passer til din cykel eller cykler.

Hvis du er i tvivl om hvilken cykelgarage, der passer til din cykel, så hjælper vores kundeservice dig gerne med at finde den rette cykelgarage.Cykelovertræk på en ladcykel

 

Godt at vide om cykelovertræk

 

Hvis du hellere vil opbevare din cykel indendørs, og dette ikke er i din garage, findes der også diverse andre muligheder for det. Det kan for eksempel være et cykelstativ eller et cykelophæng.
Se vores udvalg af cykelstativer og cykelophæng her!

Ofte stillede spørgsmål

1

Hvorfor skal jeg købe et cykelovertræk?
Et cykelovertræk beskytter din cykel mod alle slags vejrforhold og mindsker derved behovet for vedligeholdelse og forlænger samtidig din cykels levetid.

2

Hvilket cykelovertræk skal jeg vælge?
Valg af cykelovertræk afhænger af typen af din cykel og dit behov. Der findes forskellige typer materialer til cykelcovers, som derved kan forskellige ting.

3

Findes der vandtætte cykelovertræk?
Der findes både vandtætte og vandafvisende cykelovertræk. Tjek produktbeskrivelsen ved hver enkelt cykelovertræk.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.