Citybike-hjul

Når du skal vælge et nyt hjul til din citybike, så er er mange forskellige ting du skal være opmærksom på, så du kan foretage det bedst mulige valg. Vi fører et bredt udvalg af hjul til citybike, så du kan finde det helt rigtige til dig.

Læs mere om det rette valg af cykelhjul nederst på siden.

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

Hjul til din citybike

Når du skal vælge et nyt hjul til din citybike, så skal du være opmærksom på størrelsen af hjulet, samt de mange forskellige ting som speed, bremsetype og andre ting, du nemt kan sortere i på vores hjemmeside. Det er nemlig vigtigt at finde den samme størrelse eller en størrelse, der passer til dit stel og resten af dine dele. 
 

Hvordan gør man så det?

På den eksisterende fælg, du skal skifte ud, vil der som udgangspunkt stå de oplysninger du skal bruge for at vælge et nyt. Det står på langt størstedelen på af de fælge, der produceres. Hvis der ikke står nogle oplysninger på fælgen, så skal du til at måle med dit målebånd og bruge vores filterfunktion. Hvis du har problemer med at finde den rigtige fælg eller er der noget, der ikke stemmer, så tag gerne kontakt til vores kundeservice, der med glæde vil hjælpe dig.

Derudover skal være opmærksom på om dit citybike hjul er med møtrik eller med quick release, samt hvilken bremsetype der er på din cykel.

Det er nemmere at vælge forhjul end baghjul, da du ikke skal tage højde for speed. 

Vær opmærksom på hvilken størrelse og bredde af dæk, der kan sidde på din fælg, da forskellige fælge har forskellige muligheder og begrænsninger.
 

Prismatch

Vi fører måske Danmarks største udvalg af cykelhjul og derfor også til hjul til citybikes. Det giver dig de bedste forudsætninger for at blive tilfreds. Vi vil altid give dig den bedste pris og tilbyder derfor prismatch på alle vores produkter - så hvis der er et produkt, hvor vi ikke er billigst i Danmark, så matcher vi med glæde prisen.

Det kan være svært at vælge nye hjul, så vores kundeservice sidder selvfølgelig klar til at hjælpe dig med komme helt i mål med valget af dine nye hjul.