Produkter


Black Friday 2020 – Tilbud på Cykler, Cykeldele og CykeludstyrBlack Friday hos Cykelgear.dk


Er du klar til nogle helt vilde tilbud? – Det er vi nemlig!

Black Friday er traditionen tro din sikkerhed for at du får årets bedste tilbud. Sidste år havde vi tilbud på over 3500 produkter og igen i år står de gode tilbud i kø! Black Friday er traditionelt dagen efter thanksgiving og kommer fra USA. I Danmark bliver Black Friday mere og mere populært, men også Cyber Monday, der er internethandlernes pandang til Black Friday. Dog er det normalt at både Black Friday og Cyber Monday er på kalenderen hos webshops - og altså også hos Cykelgear.dkBlack Friday 2020 afholdes d. 27. November og vi har igen i år et væld af tilbud på cykler, reservedele og udstyr - MEN! Vi kan ikke vente!

Vi tyvstarter allerede Black Friday mandag d. 23. November! Igen i år starter vi allerede om mandagen med fantastiske tilbud, hvor der hver dag på ugen vil komme nye, gode tilbud helt til og med fredag, hvor alle de gode tilbud vil være samlet på siden- men vent ikke for længe, for mange af tilbuddene er begrænset antal og kun så længe lager haves. Derfor er det med at følge godt med, så du kan være først på de gode tilbud. Men bare rolig, er du skrevet op tilnyhedsbrevet modtager du også en reminder på din mail. Følger du os på Instagram og Facebook har du også god mulighed for at være først på de gode tilbud, da vi selvfølgelig også her, vil gøre opmærksom på når udsalget starter. 


Vi sidder klar i kundeservice og på de sociale medier, så du nemt og hurtigt kan kontakte os med dine spørgsmål - uanset om det omkring information, fragt eller noget helt tredje. Derfor kan du hurtigt få svar på dine spørgsmål og komme videre."