Produkter


Black Friday 2019 – Tilbud på Cykler, Cykeldele og CykeludstyrBlack Friday hos Cykelgear.dk


Er du klar til et helt døgn med vilde tilbud? – Det er vi

Black Friday 2019 afholdes d. 22. November og vi har igen i år et væld af tilbud på cykler, reservedele og udstyr.Vi kan ikke vente!

Vi tyvstarter allerede Black Friday tirsdag d. 20. November! Derfor er det med at følge godt med, så du kan være først på de gode tilbud. Men bare rolig, er du skrevet op til nyhedsbrevet modtager du også en reminder på din mail. Følger du os på Instagram og Facebook har du også god mulighed for at være først på de gode tilbud, da vi selvfølgelig også her, vil gøre opmærksom på når udsalget starter.Har du svært ved at vente?

Hver dag har vi minimum ét dagstilbud som kører fra 00:01 til 23.59. Tilmeld dig vores dagstilbud her, så er du sikker på du ikke går glip af gode tilbud på cykeldele, cykeltilbehør og cykler.
Derudover sender vi ca. 3 gange om måneden nyhedsbreve ud med endnu flere gode tilbud på vores i forvejen billige produkter. Få en forsmag og se vores tidligere nyhedsbreve her.
Følg også med på vores Facebook side hvor vi løbende offentliggør tilbud som vi ikke annoncerer med andre steder end her.Hvad er Black Friday?

Black Friday er fredagen efter Thanksgiving, som altid afholdes den fjerde torsdag I November. Black Friday er som regel begyndelsen på julehandlen, hvor webshops og butikker starter til midnat med gode tilbud.
Dagen har siden 2005 været den travleste dag I detailbranchen, I især USA hvor der I 2013 blev solgt for $57,4 mia.

Black Friday startede ikke som en dag med tilbud, men derimod som en beskrivelse af trafikken i Philadelphia efter Thanksgiving. Gaderne var bogstavelig talt sorte af mennesker og biler.
Udtrykket Black Friday bredte sig senere til andre dele af USA.
Butikker lavede efterfølgelde om i beskrivelse og mente at de ikke tjente penge fra Januar til November, og det derfor var en markering på at de igen fik sorte tal på bundlinjen.Hvorfor holder vi Black Friday i Danmark?

Black Friday i Danmark startede i 2013 med en håndfuld webshops, som tog det første spadestik til Black Friday.
Initiativet blev året efter fulgt op af flere webshops og butikker som promoverede særlige tilbud.
I 2015 satte Black Friday rekord i Danmark som den største handelsdag nogensinde.
Hos Cykelgear.dk er vi ligesom mange andre hoppet med på bølgen og bruger dagen på gode tilbud.

Vi håber i glæder jer til d. 22. November for det gør vi.