Produkter


Team Zwatt Zpider Alu Wattmåler inkl. Maintenance Fee
Team Zwatt Zpider Alu Wattmåler inkl. Maintenance Fee
Team Zwatt Zpider Alu Wattmåler inkl. Maintenance Fee
Team Zwatt Zpider Alu Wattmåler inkl. Maintenance Fee

Team Zwatt Zpider Alu Wattmåler inkl. Maintenance Fee

Gratis fragt*
Modelnr.*ZwattZpiderma
Levering6-10 hverdage
FragtFra 0 kr.

3.34900

Vejl.:
3.99900

Køb varen nu og få den leveret inden for 6-10 hverdage


  • Beskrivelse
  • Specifikationer
Se flere produkter fra Team Zwatt
Team Zwatt Zpider alu wattmåler.
Det danske firma Team Zwatt har med deres Zpider wattmåler rystet markedet for wattmålere godt og grundigt, da de lancerede det på Kickstarter i 2016. Team Zwatt har tre krystalklare mål, som de med deres wattmåler har mere end indfriet:

- Forbedre wattmåler-teknologien.
- Imødekomme den moderne cykelrytters krav.
- Gøre wattmålere billigere.

Zwatt Zpider er baseret på et FSA Gossammer BB386EVO kranksæt, et let aluminiumskranksæt hvor spideren er skiftet ud med en wattmåler. Det kan både måle effekt (watt), kadence, højre/venstre balance og hvor jævnt rytteren træder. Måleusikkerheden er i top med en præcision på +/- 2 %. Wattmåleren har indbygget genopladeligt batteri, som oplades vha. den medfølgende magnetiske lader. En batteri-indikator fortæller hvornår det er tid til dette. En enkelt opladning giver mere end 240 timers driftstid. Wattmåleren kan forbinde til både ANT+ og BLE (Bluetooth Low Energi / 4.0) på samme tid, så den fungerer med de fleste cykelcomputere, herunder Garmin, der anvender denne protokol. Alt elektronikken er sikkert beskyttet mod vind og vejr, og kan uden problemer tåle cykelvask, da den er IP67 certificeret. Derudover kan den bruges året rundt uden udsving, da den kan operere i temperaturer fra -10 til +50 grader.
Hele systemet er designet, samlet og kalibreret i København.

BB386EVO aksel, der passer på de fleste rammer med den rigtige krankboks. Både PF30, BB30, BB86 og gevind krankbokse m.fl. kan konverteres til denne type.
Kompatibel med Shimano 4 huls klinger 110 mm, som bl.a. findes på Shimanos 11 speed grupper.
Vægt: 755 gram eksl. klinger og klingebolte.

Obs.:
Ved køb af denne vare er wattmåleren allerede aktiveret hos Team Zwatt og skal blot forbindes til Team Zwatts app. Ved bestilling af modellen med data upload binder man sig til at at uploade én tur på minimum 30 minutter hver måned, til gengæld for en billigere wattmåler. Bestilles modellen uden data upload er der ingen forpligtelser om at uploade data til Team Zwatt og enheden fungerer derfor som enhver anden wattmåler. Ved bestilling af denne vare er der ikke krav om data upload.

Se mere

Se mindre


Specifikationer

ProducentTeam Zwatt
Pedalarmslængde170 mm, 172.5 mm, 175 mm
Fix målø110
Krank systemBB386
Vægt755 Gram
FarveSort

Se mere

Se mindre
Team Zwatt Zpider Alu Wattmåler inkl. Maintenance FeeTeam Zwatt Zpider Alu Wattmåler inkl. Maintenance Fee
Luk X
Pinterest