Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
GLS bestil inden 17:00
PostNord HOME bestil inden 16:00
Modtag i morgen GLS bestil inden 17:00 PostNord HOME bestil inden 16:00

Dagens tilbud

Rogelli Wright Cykelbriller Fluo Gul

Rogelli Wright Cykelbriller Fluo Gul

Spar 40%
249,00
149,00

Billig cykelutrustning


Stativer til Transport af Cykler

Om man skal på cykelferie, cykeltur, i sommerhus eller bare skal transportere sin cykel, så er et Transportstativ til cyklen uundværlig.
Cykelstativet som du monterer på bilen gør det nemt for dig, som ikke skal begrænses af din geografiske position. Med en cykelholder åbner det op for verdenen og gør det muligt at cykle alle de steder din bil også kan nå hen. 
Cykeltransport stativer kan bruges til at flytte din Racer, MTB, Citybike, El-cykler og andre cykler fra A til B.
 

Alle slags cykelholdere

Hos Cykelgear.dk har vi et stort udvalg af transportstativer som har et hav at forskellige funktioner. Derfor kan du finde en cykelholder som passer til netop dine behov. Måske du tænker: Kan min bil køre med cykelstativ? Ja det kan den. Med et stort sortiment kan der også findes et cykelstativ til dig. Den klassiske cykelholder, hvor du sætter transportstativet på anhængertrækket, kender mange og foretrækkes også af de fleste, men hvad nu hvis man ikke har et?


Cykelholder til bil uden anhængertræk

Med mange forskellige og smarte løsninger er der nu flere forskellige muligheder for at montere en cykelholder til en bil uden krog. Med universelle stropper og opspænding kan du sætte en trækfri cykelholder på næsten alle biler.
Hvis man ikke kan bruge sit anhængertræk, da der måske skal sidde en campingvogn, så kan man også sætte sine cykler op på taget af køretøjet.


Cykelstativ til dit behov

Skal du transportere op til 4 cykler, så er det intet problem. Du kan få cykelholder med plads til 1, 2, 3 og 4 cykler på én gang. Så er det næsten ingen undskyldning for ikke at tage cyklen med.
De fleste stativer er universelle, så de kan bære alle slags cykler. Så uanset om du kører på racercykel, MTB eller citybike, så er der en cykelholder som der passer til din cykel.

Husk altid at sikre din cykel inden du kører. Du kan bl.a. se vores udvalg af Bagagetilbehør og Tilbehør til transport.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.