Produkter


Garmin Instinct ur Graphite Sort
Garmin Instinct ur Graphite SortGarmin Instinct ur Graphite Sort
Garmin Instinct ur Graphite Sort
Garmin Instinct ur Graphite Sort
Garmin Instinct ur Graphite Sort
Garmin Instinct ur Graphite Sort
Garmin Instinct ur Graphite Sort
Garmin Instinct ur Graphite Sort
Garmin Instinct ur Graphite Sort
Garmin Instinct ur Graphite Sort
Garmin Instinct ur Graphite Sort
Garmin Instinct ur Graphite Sort

Garmin Instinct ur Graphite Sort

Gratis fragt*
Modelnr.010-02064-00
LeveringVi sender i dag
FragtFra 0 kr.

På lager

1.98900

Vejl.:
2.39900


dao: Bestil inden 15:00
GLS: Bestil inden 16:00
Vi sender i dag  • Beskrivelse
  • Specifikationer
Se flere produkter fra Garmin
GPS sportsur fra Garmin.
Med et Garmin Instinct om håndleddet er du sikret en masse data om din træning. Det kan du bruge til at følge din egen forbedring, konkurrere med dine venner der også bruger Garmin og meget mere.
Denne model er med safir glas for er meget ridsefast. Så behøver du ikke bekymre dig om uret, men kan koncentrere dig om din træning.

Uret er lavet i et fedt og robust design og du kan vælge blandt et udvalg af urskiver. Du kan vælge at have klokken vist med traditionelle visere på skærmen, eller du kan vælge digitale tal.
De forskellige urskiver viser forskellig information, så du kan vælge et der passer til det du ønsker at vide. Du kan også tilpasse de enkelte urskiver så du kan vælge om du gerne vil se hvor mange skridt du har gået indtil videre, batterystatus, puls osv.
Displayet er lavet i et todelt design, som består af hoveddisplayet, som er det største. Derudover består det at et lille rundt display øverst til højre, som kan bruges til at vise en fast ting, som batteristatus, puls eller lignende.
Displayet er let at aflæse, både i kraftig solskin og i mørke pga. LED bagrundsbelysning. Uret kontrolleres med de fem knapper der sidder på siderne af uret. Det er muligt at kontrollere det med handsker på.

GPS funktioner
Når du bruger dette ur til at tracke din sport, får du efter endt træning, din rute vist på et kort så du kan se hvor du har været.
På den måde kan du koncentrere dig om at træne og ikke bekymre dig om hvor du er, men blot nyde dine omgivelser.
Med TracBack er du også altid sikker på at komme hjem igen, selvom du er faret vild. Hvis du har startet en træning på uret, husker den hvor du har været og kan hjælpe dig med at finde hjem, ad samme rute.
Uret gør brug at både GPS, GLONASS og Galileo sattelitterne, så du kan få den mest præcise data til at tracke din tur.

Sensorer
Uret har et væld af forskellige sensorer til at måle både dine omgivelser og din krop.
Med termometer og kompas får du data om hvilket miljø du træner i.
Den håndledsbaserede pulsmåler på bagsiden af uret måler din puls og fortæller dig hvilken pulszone du befinder dig i. På den måde kan du se om du presser dig selv eller om du kun er ude på en hyggetur.

Sportsgrene
Uret måler mange typer sportsgrene som cykling, mountainbike, triathlon, løb, skiløb, langrend, roning, stand up paddle, kajak, svømning med flere.

Smartwatch
Du kan koble dit ur til din telefon og modtage notifikationer direkte fra telefonen. Så er du fro for at skulle have telefonen op ad lommen hver gang der sker noget.
I Garmin Connect appen, der findes til iOS og Android, kan du vælge hvilke notifikationer du ønsker at få på uret, eksempelvis opkald, SMS og lignende.
Når uret er koblet til telefonen, kan du også bruge "find telefon" funktionen, som får din telefon til at vibrere og sige en lyd indtil du slår det fra igen. Så kan du let og hurtigt finde din telefon.

Batterilevetid
I smartwatch tilstand holder uret strøm i op til 14 dage.
Med GPS holder uret strøm i op til 16 timer.
I UltraTrac tilstand holder uret strøm i op til 40 timer.

Selve uret er 45mm i diameter og 15,3 mm højt.
Det vejer 52 gram.

Se mere

Se mindre


Specifikationer

ProducentGarmin
FarveSort
PulsmålingHåndledssensor
FunktionerBaggrundslys, Bluetooth, Dataoverførsel, Distance, Gns. hastighed, Hastighed, Højdemåler, Intervaltræning, Kalorietæller, Musik, Skridttæller, Stopur, Temperatur
Vægt52 Gram
Stregkode / EAN753759209605

Se mere

Se mindre
Garmin Instinct ur Graphite SortGarmin Instinct ur Graphite SortGarmin Instinct ur Graphite SortGarmin Instinct ur Graphite SortGarmin Instinct ur Graphite SortGarmin Instinct ur Graphite SortGarmin Instinct ur Graphite SortGarmin Instinct ur Graphite SortGarmin Instinct ur Graphite SortGarmin Instinct ur Graphite Sort
Luk X