Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
GLS bestil inden 20:30
PostNord HOME bestil inden 19:30
Modtag i morgen GLS bestil inden 20:30 PostNord HOME bestil inden 19:30

Ophæng/stativer

Læs mere om Ophæng/stativer her

Ophæng + stativer Bestsellers

Dagens tilbud

Rogelli LED Vest

Rogelli LED Vest

Spar 29%
139,00
99,00

Billig cykelutrustning


Cykelophæng og stativer til cykler 

Der findes et hav af løsninger til at få cyklen op på væggen.
Cykelophæng kan både fås som vandret ophæng, lodret ophæng, stående på gulvet eller ophæng i loftet.

Et cykelophæng kan være en praktisk investering, men kan også bruges, hvis cyklen blot skal hænge til pynt.
De praktiske ophæng fås i mange afskygninger, hvor nogle fortrækker at cyklen hænger vandret.
Med et vandret cykelophæng fylder cyklen ikke særlig meget ude i rummet, men til gengæld tager det lidt mere vægplads end når cyklen hænger lodret.

Et lodret cykelophæng, som hænger ned langs væggen, har den fordel at det ikke tager særlig meget plads på væggen. Derfor er et lodret vægophæng en rigtig god løsning, hvis du skal have flere cykler op at hænge. Det er det perfekte cykelophæng til skure, garager osv.
 

Flotte vægophæng

Mange vil gerne hænge deres cykel op på væggen i f.eks. stuen eller soveværelset, derfor kan man også få flot designede cykelophæng, så den super fede racercykel kan hænges flot op på væggen. Det gælder selvfølgelig også MTB, retro og andre cykler der pynter flot på væggen og i rummet.
I de vandrette cykelophæng, findes der mange forskellige typer, både ophæng til pedal, ophæng til stel og cykelophæng der kan forskydes.
Cykel ophæng til pedal giver et rigtig fedt look, hvor cyklen hænger skrå og nærmest vælter ud i rummet. Sådan kan det i hvert fald se ud, som rummets naturlige skulptur eller midtpunkt.


Et ophæng kan være en rigtig god investering

For mange er det meget praktisk at hænge cyklen op, så den ikke optager gulvplads eller er til gene ved rengøring.
Derudover kan du med et ophæng føle dig mere sikker, da du præcis ved hvor din cykel er, og ikke skal stille den ude i vejr og vind. De bekymringer kan du også komme til livs med et vægophæng til din cykel.   

Ud over at kunne hænge cyklen op på væggen, kan man også få cykelstativer og cykelstandere. Det er især godt til cykler der ikke har støttefod. For at holde styr på cyklerne, og stille cyklerne stabilt, bruges disse stativer. De fås både hvor de griber fat i cyklens bagstel, men også hvor baghjulet køres ind i stativet.

Cykelophæng er meget populært, derfor har vi ophæng fra mange forskellige mærker bl.a. Topeak, Tacx, Clug, Force, BBB, BikeAttitude BBG, Bikehand, Cycloc mv.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.