Produkter


CarbonPro Ultra shine & protectant 240 ml
CarbonPro Ultra shine & protectant 240 ml

CarbonPro Ultra shine & protectant 240 ml

Modelnr.cp10027
LeveringModtag i morgen
FragtFra 19 kr.
Spar 68%

På lager

1900

Vejl.:
11900
Før:
6000

DAO: Bestil inden 15:30
GLS: Bestil inden 17:30
Modtag i morgen  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelse
Se flere produkter fra Carbon Pro
CarbonPro Ultra shine & protectant i sprayflaske.
Poler- og beskyttelsesmiddel, specielt udviklet til carbon rammer.
Pudser cyklen op og giver en flot glans.
CarbonPro beskytter mod ridser, sved, salt, sol (UV beskyttelse) og vand.
God til skinnende overflader.
Biologisk nedbrydeligt.
240 ml.

Se mere

Se mindre


Specifikationer

ProducentCarbon Pro
ProduktBeskyttelses spray (stel)
Stregkode / EAN091037410269

Se mere

Se mindre


Anmeldelser

CarbonPro Ultra Shine & Protectant

Feltet.dk's samlede vurdering: 

Som rosinen i pølseenden - i denne omgang - finder vi et yderst effektivt polérmiddel til carbonrammen: Ultra Shine & Protectant. Igen er der ingen udførlig brugsvejledning på flasken, og hvor det måske har en mindre betydning i de tilfælde, hvor folk er vant til at polere og rense carbonstel, har det for ”nye” brugere en større betydning. Og det er desværre det eneste, der afholder produktet fra at score den højeste karakter i test.

Produktet blev testet på en løs carbonramme, der først var blevet vasket med Heavy Duty Cleaner, og således var helt ren fra starten (det fremgår ikke af den manglende brugsvejledning, om cyklen må være let beskidt...). Og belært af sæben lod undertegnede heller ikke produktet sidde på rammen i mere end ét minut. Der blev brugt en fuldstændig ren og tør klud.


Og resultatet udeblev ikke: sjældent har jeg set og mærket så ren en carbonramme. Lakken står næsten bedre end fra ny, med en fuldstændig gennemsigtig og klar glans.
 

Og apropos glans, og dermed en af de vigtigste udeladelser fra producentens side: det fremgår ikke noget sted, hverken på flaskerne eller på hjemmesiden, om produkterne er til den klare lak med glans eller til den matte udgave, med eller uden lak. For at udfinde dette blev produktet (Ultra Shine & Protectant) afprøvet på en matlakeret carbonramme. Og det er ikke beregnet til matte lakeringer, kunne det konstateres.

I bagklogskabens lys vil nogle måske sige, at det fremgår af navnet på produktet; og ja, denne tester er ikke i tvivl om, at det er beregnet på lak med glans, og ikke den matte. Men når det ikke fremgår med 100% sikkerhed af produktet, om det er beregnet på det ene eller det andet, er det vores opgave at agere djævelens advokat og med vilje plumpe i hullerne.


Hermed burde det være videregivet til producenten: Det skal - gerne med store bogstaver - fremgå af produktet, i dette tilfælde: polérmidler til carbonrammer (henholdsvis alu-), om det er til klar lak/glans eller til matte udgaver.

Funktionalitet: 
Dette er et udklip fra en test af feltet.dk - Læs hele testen her
 

Se mere

Se mindre
CarbonPro Ultra shine & protectant 240 ml
Luk X
Pinterest