Produkter


CarbonPro Heavy Duty Cleaner 448 ML
CarbonPro Heavy Duty Cleaner 448 ML

CarbonPro Heavy Duty Cleaner 448 ML

Modelnr.CP10023
LeveringModtag tirsdag
FragtFra 19 kr.
Spar 63%

På lager

2900

Vejl.:
11900
Før:
7900

DAO: Bestil inden 15:30
GLS: Bestil inden 17:30
Modtag tirsdag  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelse
Se flere produkter fra Carbon Pro
Denne vask / affedtningsmiddel er specielt lavet til grundig rengøring af de mest beskidte stel og komponenter. Den er konstrueret således, at den stadig beskytter carbon komponenter.
Anti-Korrosion, lakbeskyttelse og UV-Beskyttelse.
Kan bruges til rengøring af hele cyklen.
Vasken er 100 % Bionedbrydelig.

Se mere

Se mindre


Specifikationer

ProducentCarbon Pro
ProduktDegreaser
Stregkode / EAN085694625142

Se mere

Se mindre


Anmeldelser

Carbon Pro Heavy Duty Cleaner

Feltet.dk's samlede vurdering: 

Til det grovere snavs (og hvis man på forhånd ved, at man kun får vasket cyklen, når den virkelig trænger til det) er der Heavy Duty Cleaner. Hvor Cleaner'en kommer til kort tager, Heavy Duty'en over; den tager selv det gamle bremsestøv væk fra under forgaflen, det gamle olie på kædestaget, og hvad der ellers måtte være af gode ting på cyklen. Den kommer helt i bund med vasken og hvis ikke kan man lige hjælpe lidt på vej med en blød børste til det værste.

 

Både Cleaner og Heavy Duty Cleaner har - ret overraskende for denne tester - en dejlig, mild duft, næsten som vinduesrens, blot uden den krasse spritlugt.
 

Der er dog én, stor fejl ved selve flasken med Heavy Duty Cleaner: der er ingen brugsanvisning på den. Og hvis ikke jeg havde haft den anden Cleaner-flaske, hvor der er en brugsanvisning på, ville jeg nok være lidt i tvivl om, hvad den rette fremgangsmåde er. Hvis man bruger den som en almindelig sæbe og bare kommer den på svampen eller børsten, sker der sandsynligvis ikke det store ved det. Men man bliver da lidt forsigtig, når der på den anden flaske står, at sæben højst må blive siddende i ét minut. Hvad sker der, hvis den sidder i længere tid?

(Her oplyser den danske grossist, at idet produktet ikke indeholder skadelige kemikalier, sker der ingen skade ved at lade det sidde i længere end det angivne minut.)

Funktionalitet: 
Dette er et udklip fra en test af feltet.dk - Læs hele testen her
 

Se mere

Se mindre
CarbonPro Heavy Duty Cleaner 448 ML
Luk X
Pinterest