Produkter


CarbonPro Dri Shine 240 ML Spray
CarbonPro Dri Shine 240 ML Spray

CarbonPro Dri Shine 240 ML Spray

Modelnr.CP10029
LeveringModtag i morgen
FragtFra 19 kr.

På lager

5900

Vejl.:
11900

DAO: Bestil inden 15:30
GLS: Bestil inden 17:30
Modtag i morgen  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelse
Se flere produkter fra Carbon Pro
Carbon Pro Dri Shine er et produkt, der er skabt specielt til rengøring og beskyttelse af kulfibercykler.
Produktet kræver intet vand, vask din cykel hvor som helst, når som helst. Sprøjt produktet på snavs, mudder osv. og tør det af med en klud.
Beskytter mod UV-stråler, salt, vand og sved.
Bionedbrydeligt.

Se mere

Se mindre


Specifikationer

ProducentCarbon Pro
ProduktCykelvask, Special rengøring
Stregkode / EAN091037410207

Se mere

Se mindre


Anmeldelser

CarbonPro Dri-Shine

Feltet.dk's samlede vurdering: 

Den tredje sæbe eller rensemiddel fra CarbonPro Sports er noget af nyhed, i hvert fald for denne tester. Det er en såkaldt Dri-Shine, en slags sæbe eller tørvask, der, helt uden brug af vand, gør cyklen flot igen. Som udgangspunkt bør man aldrig begynde at gnide på en beskidt carbonramme eller aluminiumsramme, for den sags skyld, så det var med en vis forsigtighed, at produktet blev testet.


I brugsvejledningen er der ikke angivet, hvor lang tid produktet evt. skal ”virke” på cyklen; der står blot, at det skal sprøjtes på og tørres af. Og selv på en ret så beskidt cykel lykkedes det faktisk at gøre den lige så flot, som efter en grundig vask med vand og sæbe. Imponerende! (Og som mekaniker på et af vores hjemlige continentalhold er det som sendt fra himlen; man står aldrig og skal finde vand og slanger og sæbe ind og skylle osv. Det hele klares i én arbejdsgang.)

Det kræver dog en god indsats med kluden og de svære steder, hvor vand og børste lettere kan komme til, kan være lidt vanskeligere at komme til med kluden og fingrene. Med lidt knofedt (følger ikke med!) og tålmodighed kan man til sidst stå med den reneste cykel - uden brug af vand på noget tidspunkt. Imponerende!


Afslutningsvis skal det bemærkes, at det fra den danske grossist oplyses, at produktet skiftet navn til det mere sigende Dri Wash.

Funktionalitet: 
Dette er et udklip fra en test af feltet.dk - Læs hele testen her

Se mere

Se mindre
CarbonPro Dri Shine 240 ML Spray
Luk X
Pinterest