Produkter


CarbonPro bike cleaner 448 ML
CarbonPro bike cleaner 448 ML

CarbonPro bike cleaner 448 ML

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelse
Se flere produkter fra Carbon Pro
CarbonPro bike cleaner.
Renser og beskytter overflader og forlænger levetiden.
Anti-korrosion, lakbeskyttelse, og UV-beskyttelse.
Bruges på rammer, hjul forgafler osv.
Ingen skrappe kemikalier, skånsom til daglig brug. Ved kontinuerligt brug skabes et beskyttende skjold der gør rengøringen nemmere.

Se mere

Se mindre


Specifikationer

ProducentCarbon Pro
TypeCykelvask
Stregkode / EAN085694563628

Se mere

Se mindre


Anmeldelser

CarbonPro Cleaner

CarbonPro Cleaner

Feltet.dk's samlede vurdering:

Og for at begynde i den ”milde” ende, er der CarbonPro Cleaner, slet og ret. En sæbe, der, med 3-i-1-beskyttelse - anti-korrosion, lakbeskyttelse og UV-beskyttelse - er den ideelle sæbe til carbonrammen. Og samtidig er den biologisk nedbrydelig.

 

Som det fremgår af brugsanvisningen skal sæben sprøjtes på en ”tør” cykel; derefter skal den sidde i max. et minut og derefter blot skylles af med vand, og til slut tørres af. Og hvis skidtet er mere genstridigt skal man anvende den næste i serien - Heavy Duty Cleaner. (På flasken står den kun ”CarbonPro Cleaner”, men vi antager, det nævnte må være meningen.)
 

Og ved test blev det også hurtigt klart, at det er ikke den grove vask, man får ud af Cleaner'en. Den er nærmest beregnet til den let støvede, brugte racer, der trænger til en opfriskning; det grovere snavs gør den ikke meget ved. (Hvorfor der også findes en Heavy Duty Cleaner.)

Men det være sagt, så er det faktisk en ret god sæbe, og man kan mærke, at den ”gør noget” ved lakken. Resultatet bagefter, når cyklen bliver tørret grundigt af med en meget ren klud, er utroligt positivt.

Funktionalitet:Dette er et udklip fra en test af feltet.dk - Læs hele testen her

Se mere

Se mindre
CarbonPro bike cleaner 448 ML
Luk X