TOUR SALE! Spar op til 50 % her

CeramicSpeed UFO Allround Leje Fedt 30ml
CeramicSpeed UFO Allround Leje Fedt 30ml
CeramicSpeed

CeramicSpeed UFO Allround Leje Fedt 30ml

MODEL: 112174 (75802)
109,00 kr
pricerunner
-
+
Lagerstatus:
Er du også vild med at udfordre grænserne for din cykels ydeevne? Så ved du sikkert også, hvor vigtigt det er at vedligeholde din cykel og dens dele på bedst mulig vis. Hos CeramicSpeed har de dedikeret de sidste to årtier til at udvikle innovative keramiske lejer og drivkomponenter til cykler, der kan maksimere deres ydeevne og holdbarhed.

Men selv de bedste produkter i verden kan kun holde sig på toppen, hvis de bliver vedligeholdt og passet godt på. Derfor har Ceramic speed udviklet UFO-produktfamilien, der er den bedste mulighed for optimalisering, beskyttelse og pleje af din cykel og dens komponenter over tid.

Med denne banebrydende smøremiddel kan du sige farvel til unødvendig modstand og forlænge din cykels lejers levetid. UFO Bearing Grease Allround har en lav til medium viskositet og er nøje udviklet for at opnå den perfekte balance mellem lav friktionens og levetid. Resultatet? En smidig og ubesværet cykeltur, hvor du virkelig kan mærke forskellen!

Så hvorfor vente? Giv din cykel den opgradering, den fortjener, med Ceramic Speed UFO Bearing Grease Allround og oplev en ny verden af komfort og effektivitet på to hjul!

Specifikationsliste:

- Anvendelsesområde: Smøring af lejer

- Viskositet: Lav til medium

- Skaber balance mellem lav friktionen og levetid

 

God service til alle os, der cykler
Prismatch
Prismatch
365 dages returret
365 dages returret
Gratis fragt over
Chat med os
Chat med os
Alternative produkter
Relaterede produkter