Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
PostNord HOME bestil inden 14:00
Modtag i morgen PostNord HOME bestil inden 14:00

Mobil- og kortholder

Læs mere om Mobil- og kortholder her

Dagens tilbud

Elite FLY Flaske Transparent 550 ml

Elite FLY Flaske Transparent 550 ml

Spar 26%
39,00
29,00

Billig cykelutrustning


Når du er ude at cykle, kan det være besværligt at skulle have mobilen i lommen, eller i din cykeltaske, hvis du gerne vil bruge GPS eller tracke din fart, distance, tid mm. Derfor kan du med fordel benytte dig af en mobilholder, som kan sidde på styret, armen eller et andet sted på cyklen. På den måde vil telefonen være lettere at tilgå og sikrer at den ikke falder ud af lommen eller andet. Hvis du er den helt praktiske type, som også tænker over, hvis man skulle risikere at miste signalet, så findes der også til løsning til dette. Du medbringer i stedet et fysisk kort, hvortil du her på siden finder en kortholder til styret. Med den smarte kortholder kan du trygt cykle rundt, med et godt overblik lige foran dig uanset om du så løber tør for strøm eller signal.
 

Mobil- og kortholder hos Cykelgear.dk


Hos Cykelgear.dk finder du et stort udvalg af både mobilholdere og kortholdere til din cykel. Her på siden ses en masse forskellige modeller, fra en lang række producenter som bl.a. Birzman, Craft, Force, GripGrab, KLICKfix, Zefal, Tacx, BBB, Topeak og mange flere. Hvis du har et favorit brand, kan du oppe i venstre hjørne af siden benytte filtreringssystemet, så du let kan få siden til at vise de valgte. Du er med vores Prismatch sikret at hvis du leder efter en billig mobilholder til cykel, så er du sikret den bedste pris på produktet.


Her på siden finder du en masse forskellige størrelser og typer af mobil- og kortholdere. Vi udbyder: vandtæt mobilholder, vandtæt kortholder, stødabsorberende mobilholder, vandtæt mobilpose, mobilholder til armen, forskellige styrtasker til mobilen mm.
En mobil- og kortholder til styret er et smart redskab, så du let at kan følge med i din cykelrute. Der findes mange forskellige typer af holdere til cyklen. Disse forskellige typer af mobil- og kortholdere kan du kan læse mere om herunder.
 

Typer af mobilholder til styr


Nogle af de populære modeller er fx smartphone styrholder klickfix, som kan rotere 360 grader. Det er en vandtæt styrholder til smartphones, hvor det stadig er muligt at betjene telefonen gennem tasken. Den passer til de fleste smartphones. Der findes også vores Topeak Drybak til iPhone, som er en mobilholder med skum på indersiden. Den beskytter telefonen mod bump og slag. Topeak har udviklet en masse forskellige drybags til forskellige typer smartphones. De er vandtætte og har et smart klik system til montering og afmontering. En tredje mulighed til montering på styret er vores Cyclyk Universal smartphone holder, som kan monteres på alle typer styr. Cyclyk er lavet af en god kvalitet silikone, der gør den stærkt og let. En fjerde model er vores BBB Guardian holder/cover til smartphones. Det er en mere kraftig mobilholder, som er en vandafvisende og stødabsorberende taske/cover.


Det var blot fire eksempler på mobilholdere til cykelstyret, så du kan sagtens få mobilholder til cykel. Der findes mange flere og du finder alle modellerne her på siden, og hvor du frit kan vælge den model der passer bedst på dine behov.
Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at de forskellige modeller passer til forskellige smartphones. Så tjek lige op på, at den mobilholder du kigger på også passer til din mobil, så du får den rigtige. De fleste modeller er mobilholdere inklusiv monteringsbeslag til styr.
 

Andre typer mobilholdere


En anden type mobil holder, som ikke er mobilholder til cykel, er vores mobilholder til arm. Disse modeller er velegnet til sport, det er en mobilholder med velcrolukning. De fleste mobilholdere til armen er med reflekterende elementer. De sidder tæt placeret til armen, og her er mobilen også let at tilgå.
En tredje type mobilholder kan være vores Smartphone Bag. Hvis du ikke ønsker at have monteret din mobil på styret, men blot ønsker at den er beskyttet mod regnvejr eller sved, så skal du have fat i en smart pose til mobilen. Men en smart pose til smartphones, så kan du cykle i regnvejr, uden at være bekymret for om telefonen bliver våd. Du kan samtidig benytte touchscreen gennem posen.
 

Mobiltasker


Til opbevaring af mobilen findes der også forskellige mobiltasker. Disse styrtasker til smartphones findes i forskellige størrelser. I disse tasker er der en lomme til smartphone, og touchskærmen kan bruges gennem tasken. Under mobilen er der et rum mere, hvor der er plads til ekstra slange, nøgler, lappegrej eller lignende. Flere af taskerne er udstyret med reflekser på siden eller toppen.
Du kan også tage et kig på vores andre cykeltasker, sadeltasker eller rygsække, som også har plads til forskellige mængder opbevaring alt efter størrelse.
 

Kortholder til styr


Til den praktiske cykelrytter, der foretrækker at have det fysiske landkort med på turen, vil en kortholder til styret gøre det super nemt. Der findes eksempelvis en kortholder i transparent lamineret PVC lomme. Det er en vandtæt kortholder og samtidig en vaskbar kortholder. Det er en kortholder med velcrostropper, som sættes på frempinden og to på styret. Derudover er den tilpasset, så det er en kortholder til forskellige kort typer.
 

Holder til tablet


Hvis du synes at skærmen på mobilen bliver for lille, når du skal se på din GPS, kan du i stedet medbringe din tablet. Til din tablet findes der også en holder. En cykelholder til tabelts monteres på styret og kan tilpasses flere tablet størrelser, fx til din iPad. Denne tablet holder er også perfekt til hometrainer træning. En tabletholder til cykelferie vil også være en god ide.
 

Mobilholder til forskellige smartphones


Her på siden finder du mobilholdere til forskellige typer af smartphone. Det er derfor vigtigt, at du tjekker i produktbeskrivelsen, hvilken type smartphone mobilholderen passer til. Du finder her på siden både mobilholder til iPhone, mobilholder til Samsung, og mobilholder til forskellige smartphones.
Men hvis du stadig er lidt i tvivl angående hvilke typer smartphones de forskellige mobilholdere passer til, så skal du være mere end velkommen til at ringe til vores kundeservice. Vi står klar med råd og vejledning ved køb af mobil- og kortholdere på Cykelgear.dk.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.