Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
daoHOME Bestil inden 15:00
GLS Bestil inden 20:30
Modtag i morgen daoHOME Bestil inden 15:00 GLS Bestil inden 20:30

Lappegrej

Læs mere om Lappegrej her

Lappegrej Bestsellers

Dagens tilbud

Zefal Piing Ringeklokke Sølv

Zefal Piing Ringeklokke Sølv

Spar 66%
29,00
9,95

Billig cykelutrustning


Lappesager og lappegrej til cykler 

Det er for at sige det på godt jysk, træls at være punkteret, men det kan løses - det kan lappes. Hos Cykelgear har vi lappegrej til alle punkteringsproblemer - uanset om det er hele lappegrejssæt, kun lapper eller noget helt andet. 
Nogle hader at lappe cykler, eller reelt slanger, men faktisk er det ikke så slemt, og det giver en god fornemmelse bagefter.

"Jeg har selv lappet min cykel" en lille, men alligevel vigtig sejr.

Slangen kan være blevet bidt af dækket eller en genstand kan være kommet igennem dækket. Det kan være små flintsten, glas eller noget andet skarpt, der er trængt igennem dækket og har gnavet hul i slangen, så skal den enten lappes, med lappegrej -  alternativt skal man skifte til en ny slange. Cykelgear har billige lappegrej til alle typer cykler - uanset om det er mountainbike, citybike eller racercykel. 


Dog kan punkteringer også komme indefra, hvis fælgbåndet er slidt og slangen kan kommet ned til fælgen, nogle fælge har skarp kanter, som normalt dækkes af et fælgbånd, men fælgbåndet kan være slidt eller skubbet til siden, så kan det også give et hul i slangen, og du skal have fat i dit lappegrej. 

Traditionelt lappegrej, består af lapper, solution, raspe, der kan slibe eller sandpapir.

Solutionen eller blandingen (limen), går i forbindelse med butylen som slangerne er lavet af, og får nærmest slangen og lappen til at "smelte" sammen. Derfor er det en løsning på punktering, der i langt de fleste tilfælde er holdbar. Det er en god ide at slibe lidt på slangen, før lappen monteres, da det giver mere tekstur for materialerne, der har lettere ved at binde sammen, når der er mere overflade at binde på.
 

Hvordan lapper man en cykel og hvor skal man starte?Hvordan finder man hullet i slangen? Der er flere metoder, nogle gange er det slet ikke nødvendigt at lede, hvis bare man pumper slangen lidt, kan man både se og høre hvor luften siver ud, også er det bare frem med lappegrejet, og få lappet hullet
Andre gange er det ikke bare sådan lige at finde hullet, så kan man bruge den klassisk metode med en balje vand, hvor man først pumper slangen, så der er luft i, også forsigtigt kørere slangen gennem vandt, indtil man ser bobler i vandet, så ved man hvor hullet er.
En sidste og ret smart metode er at bruge en hulfinder, en lille boks med små meget lette kugler, der flyver rundt i æsken når den føres forbi hullet, du finder hulfindere her

Der er selvfølgelig også huller i dæk eller slange, som ikke kan lappes. Dette er hvis hullet simpelthen er for stort til at kunne lappes igen. I dette tilfælde er det nødvendigt at købe et nyt dæk eller en ny slange. Begge ting kan findes hos os.

For at gøre der nemmest for dig at afmontere dækket i forbindelse med en punktering skal du bruge et​​​​​​ dækjern når du skal afmontere dækket for at komme ind til slangen
​Ud over lappe grej til slanger, har vi også lapper til dæk, selvklæbende lapper, der er hurtige og nytte når man er på farten
Der fås selvfølge også lappe sager til tubeless dæk 

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.