Produkter


Selvklæbende Lapper 10 stk.
Selvklæbende Lapper 10 stk.
Selvklæbende Lapper 10 stk.
Selvklæbende Lapper 10 stk.

Selvklæbende Lapper 10 stk.

Spar 11%

1700

Før:
1900


På lager
Modelnr.18673
FragtFra 19 kr.
  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Guides
Lappesæt med 10 selvklæbende lapper. Kommer i en lille kasse.

OBS: Enkelte lapper kan være beskadiget.

Se mere

Se mindre


Specifikationer

TypeSelvklæbende lapper
Stregkode / EAN5709372186736

Se mere

Se mindre


Guides

Guide til lapning af cykel

Sådan lapper du din cykel!

Hvis uheldet er ude og cyklen er punkteret, er her en nem og forståelig guide til, hvordan man lapper cyklen. Du kan både se videoen eller nemt følge guiden trin-for-trin i dit eget tempo under videoen. For at kunne lappe din cykel skal du bruge følgende:
 

Dækjern

Sandpapir/andet til at raspe med

Løse lapper

Lim


Vi anbefaler at købe et samlet kit, hvor du får alle redskaberne. Lappekits kan findes her

- Først tager du dine dækjern, som du skubber ned i siden af dækket, hvorefter du bukker dækjernene ned og derved dækket udover fælgkanten.

- Derefter køre du dækjernet hele vejen rundt, så hele dækkets ene kant er ude over fælgkanten.

Vi har dækjern i alle former og størrelser. Lige fra små udgaver, som kan tages med på cykelturen til dækjern hjem til værkstedet. Du kan finde dem her


- Derefter tager du slangen ud af dækket ved at tage fat der hvor ventilen er monteret. (Hvis der er tale om en hverdagscykel vil der ofte være en lille "bolt" som holder slangen på plads, som her skal skrues af inden slangen kan tages ud)

Vi har et stort udvalg af slanger til både citybikes, MTB, racer og barnevogne. 
Du kan se dem her
Når du har trykket dig ind under den slangetype du skal bruge, kan du ved hjælp af filteret i venstre side vælge din dækstørrelse samt den ønskede ventiltype.- Nu er slangen ude og for at kunne lappe slangen er man nødt til at finde hullet. Dette gøres ved at pumpe luft i slangen og derved kan man finde ud af hvor luften render ud.

Vi har pumper til enhver situation. Her kan bl.a. nævnes fodpumper, håndpumper og Co2 pumper.
Du kan finde vores udvalg her

- Nu er hullet fundet og det er tid til at lappe det. Ved brug af lappegrejsudstyr tager du en metal komponent(Lignende et mini rivejern) ud af boksen eller eventuelt et lille stykke sandpapir. Ved brug af denne "slibes" slangen for at give limen noget at kunne holde fast i. (PAS PÅ ikke at ødelægge slangen ved for kraftig eller længerevarende brug af slibe komponenten.

- Derefter skal limen bruges. Man skubber en lille klat lim ud på slangen hvor hullet befinder sig og bruger fingeren til at fordele limen.

- Derefter sætter du den tilpas størrelse lap ovenpå limen. Sørg for at lappen sidder godt fast på slangen.

Alt fra løse lapper, lim m.m. til komplette lappegrej sæt kan findes her

- Vent cirka 5 minutter - ventetiden kan bruges på at finde synderen til hullet f.eks. en flintesten, som måske stadigvæk sidder i dækket og ville give en ny punktering hvis den ikke bliver fjernet. Dette gøres ved at man med fingeren mærker efter ujævnheder på indersiden af dækket. Ujævnheden kan ofte fjernes med neglen eller hvis problemet er mere besværligt kan man være nødsaget til at benytte en tang.

- Når limen er tør, kan man nu fjerne den tynde gennemsigtige plast, som befinder sig øverst på lappen.


- Test slangen ved at pumpe luft i.

- Hvis slangen holder luft kan man nu begynde at sætte slangen ind i dækket igen.

- Sørg for at der er lidt luft i slangen (Det gør det nemmere at sætte slangen tilbage i dækket og sørger for at der ikke opstår folder af slangen inden i dækket)

- Start med at skubbe ventilen igennem det lille hul hvori den blev taget ud.

- Fordel slangen ind i dækket, så den ligger ordentligt. Når dækket skal sættes på igen er det vigtigt, at det kommer rigtigt ned i fælgen - uden at klemme slangen. Det kan være vanskeligt omkring ventilen. Derfor skal man trykke ventilen op i fælgen/dækket, når dækket sættes på plads omkring ventilen. Skub dækket ind på den anden side af fælgkanten igen. (Der hvor den var inden afmontering). Ventilen kommer på plads igen, når man pumper slangen helt op.

- (Hvis det var en hverdagscykel, så husk at påmontere den afmonterede "bolt" igen, som holder slangen på plads.) Hvis det sidste stykke af dækket er svært at få ind på fælgkanten igen, kan det anbefales at bruge et dækjern, som forsigtig skubbes ind der hvor "problemet" er, derved kan det sidste stykke af dækket blive sat ordentlig på plads igen.

- Pump luft i dækket igen (Der står ofte på dækket hvor meget luft der anbefales eller hvor meget luft der maksimalt må pumpes i dækket.)

- Så er cyklen klar og kan benyttes igen!Mangler du hjælp til at løse et problem på cyklen? Så kan du se vores andre guides her

Se mere

Se mindre
Selvklæbende Lapper 10 stk.Selvklæbende Lapper 10 stk.
Luk X