Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
daoHOME Bestil inden 15:00
GLS Bestil inden 20:30
Modtag i morgen daoHOME Bestil inden 15:00 GLS Bestil inden 20:30
Billigst på PriceRunner
Wahoo Kickr Snap
Wahoo Kickr Snap
Wahoo Kickr Snap
Wahoo Kickr Snap

Wahoo Kickr Snap

3.349,00 2.299,00
Status På lager
Model nr.WFBKTR3
FragtFra 0 kr.
Modtag i morgen
daoHOME Bestil inden 15:00
GLS Bestil inden 20:30

Lignende produkter

Beskrivelse Se produkter fra Wahoo


Wahoo Kickr Snap lillebroderen til Kickr Core og har et lidt mindre svinghjul end Kickr Core. Derudover skal den bruges med baghjulet på din cykel.

Wahoo Kickr Snap er næsten helt lydløs i brug og giver en realistisk følelse af at køre på vej.

Denne følelse bliver hjulpet godt på vej af de 1500 watt modstand denne hometrainer kan yde, sammen med det stabile design og en blok til forhjulet.

Wahoo Kickr måler hastighed, distance og watt.

Benene kan slåes sammen og Wahoo Kickr Snap kan komme til at fylde meget lidt.

Wahoo Kickr Core kan forbindes til langt de fleste apps, hvilket gør den til en af de mest alsidige hometrainere på markedet. Derudover er der både mulighed for ANT+ og Bluetooth forbindelser.

Disse forbindelsesmuligheder betyder at du kan køre dine tidligere ture fra din Garmin Edge og på den måde køre din favorittur indendørs derhjemme med den rette modstand.

Denne hometrainer er også kompatibel med Wahoo Kickr Headwind og Wahoo Kickr Climb.

Specifikationer


Producenter Wahoo
Farve Grå, Sort
Kompatibel Android, IOS, Mac, Windows
Virtueltræning Ja
Stregkode / EAN 853988006355

Anmeldelser


Guide til og viden om hometrainere


I denne guide giver dig nyttig viden om hometrainere, så det bliver nemmere for dig at vælge, hvilken hometrainer du skal købe.
Du kan se vores videoguide og derudover også læse mere om hometrainere her på siden.

I videoen finder du info omkring:
0:55 - Analog hometrainer
1:33 - Virtuel hometrainer
4:40 - Hvad er Direct Drive?
6:04 - Myter om hometrainers
6:47 - Træningsmåtter
8:47 - Tips til hometrainers

Værd at vide om hometrainere

En hometrainer er en perfekt måde at vedligeholde formen hen over vinteren. De findes i mange varianter og prisklasser lige fra de små billige, der blot fungere som modstand på hjulet, til de store, der har virtuel træning med mange ruter og mulighed for at køre med og mod andre over nettet.


 

Billige hometrainere vs. dyre hometrainere

De dyre hometrainere er meget individuelle og softwaren er et helt kapitel for sig. Vi har alligevel forsøgt her i guiden at gøre det mere overskueligt at vælge hometrainer efter ønske, funktioner, prisniveau og evt. tilbehør. Har man yderligere spørgsmål er vores kundeservice altid behjælpelige.
 
De billige hometrainere starter på priser fra under 1.000,- til lige under 3.000,-. Disse har generelt mange af de samme egenskaber. Det der gør sig gældende for dem alle er, at funktionerne bliver bedre jo højere du kommer op i pris. .eks. har de:
  • En stærkere motor, som man derved kan få mere modstand.
  • Motoren larmer mindre
  • Justeringen af modstanden er nemmere
  • Selve stativet/rammen er mere stabilt
  • Og ellers er der generelt gjort mere ud af de dyre, så de giver en bedre oplevelse under kørsel og under montering/afmontering.
Vi har et stort udvalg af hometrainere, med hver deres design og funktioner og de er alle gode. Uanset hvilken du vælger,  får du en god trainer. 

 

Hometrainere med rigtige etaper/ruter

De senere år er mange gået over til den type hometrainere, der kan kobles til en computer eller tablet. Det giver mulighed for at køre ”rigtige” ruter. Både store tourruter som Alpe d´huez og Mount Ventoux til lokale ruter, der er genereret ud fra Google Maps. På de hometrainere med flest ruter, ligger der op omkring 300.000 ruter! Denne type hometrainer har ofte også en multiplayerfunktion, der giver mulighed for at køre med og mod andre over nettet.
Går du højere op i pris, får du en bedre motor, bedre software, o.s.v. Derudover kan nogle af dem dreje på forhjulet, har affjedring i stativet eller andre funktioner,der skiller sig ud. 

Tilbehør til hometrainere

Alle hometrainerne kan bruges, som de kommer, uden at man behøver ekstra udstyr. Der findes en del tilbehør til hometrainere, der kan være en rigtig god ide at anskaffe sig. F.eks. disse:

Hometrainerdæk – dækket på cyklen bliver varmt under kørsel. Dette vil hurtigere slide et almindeligt dæk. Derfor er det en fordel at have cykeldæk på, der er udviklet til at håndtere varmeudviklingen. Det kan også tage lidt at støjen. Find cykeldæk til hometrainer her!

Svedcover – Hvis du har prøvet at køre på en hometrainer eller spinning/motionscykel, så ved du, at det bliver varmt, da du ikke har vinden. Derfor vil man svede mere og det kan derfor være rart med et overtræk, så man ikke sveder ned i cyklen og dens dele. Find cover til hometrainer her!

Underlag – Et underlag har flere fordele. Den ene er, at du undgår at få sved på dit gulv. En anden er, at det mindsker den støj, der ellers kunne bevæge sig videre ud gennem gulvet. Det vil evt. samboer og naboer også sætte pris på. Og så beskytter det selvfølgelig gulvet. Find underlag til hometrainer her!

Forhjulsholder – Dette er blot en holder til forhjulet, der gør, at cyklen ikke peger nedad og dermed får den rigtige vinkel. Nogle vælger bare at bruge et par bøger el.l. Dette kan også fungere, men en holder vil have bedre fat og gøre det mere stabilt, mens du tramper afsted. Find forhjulsholder her!
Alle hometrainerne kan dog bruges, som de kommer, uden at du behøver købe ekstra udstyr.
 
Ruller – En anden mulighed for at træne på cyklen der hjemme er ruller. Her skal du ikke lave nogle indstillinger på cyklen. Du sætter blot cyklen på rullen og begynder at køre. Derudover har de også den fordel, at prisen på et par rigtig gode ruller koster det samme som de billige hometrainere. Find ruller her!
Ulempen ved rullerne er, at der ikke er mulighed for justering af modstand. Dog kan du jo stadig skifte gear og på den måde få modstand. Rullerne kan for nogen også være lidt svære at holde balancen på, men dette kan på nogle ruller afhjælpes ved at montere en forgaffelholder. Find forgaffelholder til ruller her!


Mangler du hjælp til at løse et problem på cyklen? Se vores andre guides her!

Andre købte også

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.