Klik ikke på mig.
Modtag mandag
Bestil inden 15:00 Modtag søndag daoHOME
Bestil inden 17:00 Modtag søndag GLS
Modtag mandag Bestil inden 15:00 søndag daoHOME Bestil inden 17:00 søndag GLS

Hometrainer

Læs mere om Hometrainer her

Hometrainer Bestsellers

Billig cykelutrustning


 

Hometrainer og hjemmetrænere

En af de mest populære og stigende trends i Danmark er hjemmetrænere også kaldt en hometrainer. Der er en maskinelt stativ som cyklen sættes på. Så giver den modstand, og på den måde simulerer en helt normal cykeltur. Alt efter model og størrelse kan det så være forskelligt hvor ægte en oplevelse hjemmetræneren giver dig. De smarte hometrainere giver dig derfor muligheden for at holde formen, underholde og træne hjemme i din egen stue.
Husk at nogle modeller giver modstand direkte på baghjulet, så det er anbefalet at købe et hometrainer dæk. Så slider du ikke dit udendørs dæk op.
Vi har alle de kendte hometrainer mærker som Wahoo, Elite, Tacx og Force

Uanset hvilken type hometrainer du er ude efter eller om du bare skal have en billig hometrainer, så har Cykelgear et stort udvalg af både hometrainers og tilbehør til hometrainer.
 

Hvad er en hometrainer med magnetisk modstand?

Den basale hjemmetræner som analogt giver modstand til dit baghjul på cyklen, så det giver samme oplevelse som en træningscykel, med forskellige niveauer af modstand. For mange er det en god træningsmetode, da du kan sidde helt som du plejer på din egen cykel. Det gør det meget lettere at få et godt tråd når du kommer ud at cykle igen.
 

Hvad er en virtuel hometrainer?

Smart hjemmetræneren er til rytteren der ønsker en mere realistisk indendørs træning. Her kan den virtuelle hjemmetræner give ekstra modstand når du kører op ad en stigning eller mindre modstand hvis du ligger i læ bag en anden rytter som kører på sin hjemmetræner et andet sted i verden. Der er stor forskel på støj niveauet fra model til model, men det bliver ofte  afhjulpet af en god svedmåtte under maskinen. Så findes der også hometrainere med rulle og andre med Direct drive. Rulle er hvor at baghjulet kører direkte på maskinen og derigennem får modstand. Den anden er direct drive hvor at maskinen agerer baghjul så kæden sættes direkte på den kassette der sidder på maskinen. Nyere Hometrainere bliver mere solide og bevægelige så du også har mulighed for at stille dig op på cyklen når det også bliver hårdt i den virtuelle verden.
 

Hvor meget larmer en hometrainer?

Modeller med modstandsrulle kan godt larme en del. Direct drive er væsentlig mere støjsvag.​​​​​​
Nogle modeller er endda så stille at man nærmest kun kan høre cyklens eget gearsystem rulle.
Vi anbefaler at man køber en måtte til at ligge under træneren. Det fjerner nemlig meget af rumle støjen og larmen.
 

Hvad er en træningsruller?

Den flade model med tre ruller, som også bare kan kaldes en Ruller. Det er en flad variant som du let kan sætte op og pakke væk efter behov. Mange bruger den som opvarmning da den let kan sættes op ude ved et startpunkt for et løb eller hvis man gerne bare vil rulle en fri tur der hjemme. Cyklen er nemlig oftest ikke spændt fast på en træningsrulle så du kan få lidt mere bevægelse i cyklen.
 

Hvorfor købe en hjemmetræner?

Når vinterkulden og dårligt vejr kommer, kan du opretholde din gode form ved at investere i en hometrainer. En hometrainer eller en hjemmetræner er et stativ, som gør det muligt at cykle på din egen cykel hele året rundt. Det er en god investering for cykelrytteren, der gerne vil beholde den gode form igennem vinteren. Husk at der kan tilkøbes en masse tilbehør til hometrainere.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.