Modtag i morgen
daoHOME bestil inden 16:00
PostNord HOME bestil inden 19:30
GLS bestil inden 20:30
Modtag i morgen daoHOME bestil inden 16:00 PostNord HOME bestil inden 19:30 GLS bestil inden 20:30

Dagens tilbud

Tacx Cykelgear.dk flaske 500 ml sort

Tacx Cykelgear.dk flaske 500 ml sort

Spar 40%
25,00
15,00

Billig cykelutrustning


Flaskeholdere hos Cykelgear.dk

Hos Cykelgear.dk har vi mange forskellige typer af flaskeholdere med forskelligt udseende, farver og prisniveauer. Du kan derfor roligt gå på opdagelse i vores store udvalg her på siden, og forhåbentlig finder du den holder der passer perfekt til dig og din cykel.
En flaskeholder er et praktisk tilbehør at have monteret på cykelen, så man nemt kan tilgå sin vandflaske under hele cykelturen. Hvis du ikke er interesseret i at have en flaskeholder monteret på cyklen, kan du også benytte dig af et væskebælte, som også er en let måde at have væske med på turen.

 

Forskellige flaskeholdere

Mulighederne er mange, da vi forhandler mange forskellige klassiske flaskeholdere, hvor man trækker flasken ud vertikalt. Derudover har vi også nogle holdere med sideudtræk, hvor flasken netop trækkes ud fra siden. Dette kan være en praktisk flaskeholder at have på f.eks. et damestel, da det ikke er sikkert at der er plads nok til at man kan trække flasken op ad. Derudover kan det også være en fordel at bruge, hvis man har et overstel der gør det besværligt at trække flasken op ad. Du kan se en video af flaskeholderen med sideudtræk fra XLC i videoen her.

 

Verdens mindste flaskeholder

Cykelgear.dk forhandler desuden verdens mindste og letteste flaskeholder fra Fabric, som kun består af to små specielle bolte som monteres på cyklen. Flasken fås i fire forskellige farver og kan rumme 620 ml. Den fås også i sort i 525 ml. Flasken har to slidser bagpå som nemt sættes på de monterede bolte på cyklen. Denne flaskeholder er med til at give din cykel et rent og enkelt udseende, da flaskeholderen er så lille og diskret. Man ser derfor ikke rigtig flaskeholderen når flasken ikke er påsat. Du kan se hvordan holderen og flasken monteres i videoen her.