Klik ikke på mig.
Modtag fredag
Bestil inden 15:00 Modtag torsdag daoHOME
Bestil inden 20:30 Modtag torsdag GLS
Modtag fredag Bestil inden 15:00 torsdag daoHOME Bestil inden 20:30 torsdag GLS
Billigst på PriceRunner
6D Vegan Protein, chokolade - 800 g.

6D Vegan Protein, chokolade - 800 g.

399,00
Status På lager
Model nr.6D-10330
FragtFra 0 kr.
Modtag fredag
daoHOME Bestil inden 15:00
GLS Bestil inden 20:30

Lignende produkter

Beskrivelse Se produkter fra 6D Sports Nutrition


Undersøgelser har vist at en dosis på 20-40 g. protein pr. indtag er nødvendigt for at maksimere muskelvækst og restitution. Næst efter protein, er leucinindholdet i proteinet meget vigtigt. Det er bevist at 3 g. leucin er nødvendigt for at maksimere muskelproteinsyntese. Valleprotein har et højt protein- og leucinindhold samt en ideel aminosyre profil, hvilket gør det til den bedste proteinkilde til at maksimere muskelproteinsyntese. Specielt efter træning, da aminosyren fra valleproteinet er hurtigt absorberet og fordøjet hurtigst (se 6d WHEY PROTEIN). En høj dosis casein protein (40 g.) er det bedste at indtage inden sengetid på grund af dets vedvarende frigivelse (se 6d Night Protein). Dog er det ikke alle atleter der kan/vil bruge disse mælkebaseret proteinkilder. Tænk blot på atleter med mælkeallergi, laktoseintolerans og atleter der aktivt lever plantebaseret.

Baseret på hidtidige undersøgelser er animalske proteiner som f.eks. valleprotein mere effektive til opbygning af muskelmasse end plantebaseret proteiner. Dette skyldes delvist sammensætningen af aminosyre (= aminosyre profil). Plantebaseret proteiner indeholder typisk mindre protein og mindre leucin end animalske proteinkilder og er ofte lave på en eller flere essentielle aminosyre. Dog betyder det ikke at plantebaseret proteiner ikke er i stand til at bidrage med Grundig muskelrestitution, generel restitution og opbygning af muskelmasse og muskelstyrke. Studier har faktisk vist det modsatte, at muskelopbyggende egenskaber ved plantebaseret proteiner kan øges ved at kombinere plantebaseret proteinkilder med en supplerende aminosyre profil (f.eks. ærte- og risprotein), ved at tilføje ekstra leucin eller ved at indtage en større dosis af plantebaseret proteiner.

Af disse grunde indeholder 6d VEGAN PROTEIN en naturlig blanding af premium ærte- og risprotein med tilføjet L-leucin for at sikre en komplet aminosyre profil. Én servering indeholder 29 g. kvalitets protein og 3 g. L-leucin. En naturlig sammensætning af fordøjelses enzymer er blevet tilføjet til proteinblandingen for at forbedre fordøjelsesevnen i det plantebaseret protein, som faciliterer en hurtigere absorbering af aminosyre. 6d VEGAN PROTEIN er fri af soja og lactose og indeholder ingen kunstrige smage, farver eller sødestoffer.

Resultatet er, at 6d VEGAN PROTEIN er bedst egnet til atleter der sigter efter et plantebaseret proteinpulver der støtter muskelopbygning og -restitution maksimalt og derved optimerer træningstilpasning. Denne proteinpulver er også et fremragende valg for vegetarer og veganere der leder efter en nem og effektiv made at øge deres daglige protein indtag, uagtet om de er i gang med et vægttab.

Anbefalet brug.

Bland 40 g. (= 2 scoops) pulver med 300 ml. vand.

Til brug direkte efter træning, eller i løbet af dagen så det daglige proteinbehov opnås.

Bland med 300 ml. sojamælk som en ’NIGHT PROTEIN’ shake med ±40 g. protein.

Specifikationer


Producenter 6D Sports Nutrition
Variant Pulver - protein
Stregkode / EAN 5425039527123

Andre købte også

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.