Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
GLS Bestil inden 20:30
Modtag i morgen GLS Bestil inden 20:30
Billigst på PriceRunner
6D Recovery Shake, jordbær - 1 kg.

6D Recovery Shake, jordbær - 1 kg.

379,00
Status På lager
Model nr.6D-10411
FragtFra 0 kr.
Modtag i morgen
GLS Bestil inden 20:30

Lignende produkter

Beskrivelse Se produkter fra 6D Sports Nutrition


Efter et intensivt træningspas eller konkurrence, er kulhydratdepoterne i musklerne og leveren I underskud og de trænger til at blive genopfyldt. På same tid trænger kroppen til at få amino syrer for at opnå muskel restitution gennem proteinsyntese. Gevinsten du kan opnå gennem træning, er i stor grad afgjort af kroppens kapacitet til at syntetisere nye proteiner efter træning.

Vedrørende genopfyldning af kroppens kulhydrat depoter: en kombination af glukose og fruktose (raffineret sukker) genopfylder musklers glykogen lige så hurtigt efter træning som hvis man indtager glukose alene. Denne kombination af sukkerarter genopfylder lever glykogen hurtigere og reducerer mave-tarm problemer. Derfor indeholder 6d Recovery Shake en blanding af maltodextrin, sukrose og fruktose i stedet for kun glykose og/eller maltodextrin. Tilføjelsen af ± 30 g. (= 0,4 g./kg. kropsvægt) valleprotein (= hurtigt fordøjeligt protein) til disse kulhydrater øger hastigheden på resyntetisering af muskel glykogen endnu mere. Derudover maksimerer denne proteindosis, som også indeholder 3 g. leucin, syntesen af nye muskelproteiner. Af disse grunde er der kun hurtigt fordøjeligt valleprotein, der er naturligt højt på leucin, inkluderet i 6d Recovery Shake.

Genopfyldning af væske- og elektrolytbalancen er også essentielt i restitutionsprocessen efter træning. Takket være dens høje saltkoncentration (1.200 mg. natrium pr. liter), stimulerer 6d RECOVERY SHAKE følelsen af tørst hvilket stimulerer væskeindtaget. Derudover reducerer tilføjelsen af sodium trangen til at urinere, så den tvinger kroppen til at bevare mere af den indtagede væske. Derfor fremmer natrium rehydreringsprocessen.

For at opsummere er 6d RECOVERY SHAKE den ideelle drik til alle atleter der leder efter den optimale genopbygning af muskler, tabt væske, elektrolytter og sukker efter træning eller konkurrence.

Anbefalet brug.

Bland 100 g. (=3 scoops) pulver i 300 ml. vand.

Indtag efter intense træningspas eller konkurrencer.

Specifikationer


Producenter 6D Sports Nutrition
Variant Pulver - protein
Stregkode / EAN 5425039526225

Andre købte også

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.