Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
daoHOME Bestil inden 15:00
GLS Bestil inden 20:30
Modtag i morgen daoHOME Bestil inden 15:00 GLS Bestil inden 20:30
Billigst på PriceRunner
6D Isotonic Sports Drink, blåbær - 1,4 kg.

6D Isotonic Sports Drink, blåbær - 1,4 kg.

329,00
Model nr.6D-10081
Levering3-6 hverdage
FragtFra 0 kr.

Køb varen nu og få den leveret inden for 3-6 hverdage

Lignende produkter

Beskrivelse Se produkter fra 6D Sports Nutrition


Udtømning af kulhydratlager i kroppen er en af hovedårsagerne til træthed i (udholdenheds) træning. Udholdenheds atleter indtager ofte enten for meget eller for lidt kulhydrater og ofte i den forkerte koncentration, hvilket betyder at kroppen ikke optager kulhydraterne og væsken optimalt. Dette resulterer i at tab af ydeevne og mave-tarm symptomer kan opstå. Ved at vælge en kvalitets isotonisk energidrik, kan disse symptomer undgås til en vis grad. Udover dette er dehydrering og saltmangel (sodium) hovedårsager til muskelkramper under udholdenheds træning.

“6d ISOTONIC SPORTS DRINK” har en 2:1 glukose:fruktose ratio, hvilket gør det muligt for kroppen at optage op til 90 g kulhydrater i timen under træning, mens drikke uden en 2:1 ratio er begrænset til kun 60-70 g i timen. Derudover stimulerer denne 2:1 ratio, optagelsen af vand under træning. Takket være den høje saltkoncentration (900 mg natrium pr. liter), lagrer ”6d ISOTONIC SPORTS DRINK” også salt reserver i kroppen. Dette er især vigtigt for atleter som sveder meget, men som også sveder mange salte ud, især under træning i varmt klima, hvilket naturligt resulterer i væsketab. På trods af den store mængde elektrolytter, er “6d ISOTONIC SPORTS DRINK” stadig perfekt isotonisk, hvilken sikrer optimal optagelse af både vand og energi (sukker) simultant. Takket være den neutrale pH værdi (~7.0), er denne drik optimal til udholdenheds atleter, da den ikke er aggressiv for maven. Ingen syre er tilføjet til drikken. Derudover vil en pH værdi under 5,5 opløse emaljen på tænderne. Da energidrik typisk konsummeres i små slurke af en drikkedunk, efterlades der ofte rester i munden i længere perioder, hvilket kan skabe tanderosions problemer for udholdenheds atleter. Brug af allergener og kunstige tilsætningsstoffer er begrænset så meget som muligt så atleter sikkert kan bruge ”6d ISOTONIC SPORTS DRINK.

For at opsummere, er ”6d ISOTONIC SPORTS DRINK” ekstremt passende til atleter der har behov for at optage energi (sukker), vand og elektrolytter hurtigt. Indtagelse af energidrik under træning er kun brugbart under (intensiv) træning der varer over 60 minutter og særligt i varme og/eller fugtigt klima.

Anbefalet brug.

Bland 35g (= 2 scoops / 1 pose) pulver i 500 ml. vand. Drik 500-1000 ml. i timen under træning, afhængig af behov for væske og kulhydrater.

Ydermere kan indtagelse af én dosis (2 scoops i 500 ml. vand) under opvarming have en positiv effekt på udholdenheds sport.

Specifikationer


Producenter 6D Sports Nutrition
Variant Pulver - energi
Stregkode / EAN 5425039526133

Andre købte også

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.