Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
daoHOME Bestil inden 15:00
GLS Bestil inden 20:30
Modtag i morgen daoHOME Bestil inden 15:00 GLS Bestil inden 20:30
Billigst på PriceRunner
6D Isogel koffein, ananas - 6x60ml.

6D Isogel koffein, ananas - 6x60ml.

139,00
Status På lager
Model nr.6D-10214
FragtFra 35 kr.
Modtag i morgen
daoHOME Bestil inden 15:00
GLS Bestil inden 20:30

Lignende produkter

Beskrivelse Se produkter fra 6D Sports Nutrition


Når atleter bruger energigeler, sker det af og til, at de ikke drikker nok vand. Nogle gange glemmer atleter simpelthen at drikke, eller situationen tillader ikke altid et kombineret indtag. Dette skaber en koncentreret blanding af kulhydrater med en meget høj osmolalitet i maven. Hvilket igen sænker mavetømningen og dermed også absorptionshastigheden, hvilket normalt resulterer i mave-tarm-lidelser.

6d ISOGEL+CAFFEINE indeholder 20g kulhydrater i form af et nøje udvalgt maltodextrin med en meget høj molekylvægt. Som følge heraf er 6d ISOGEL isotonisk i sig selv, hvilket betyder, at den absorberes hurtigere end de fleste andre geler. Denne gel skal derfor ikke kombineres med vand for at opnå en isotonisk opløsning.

Derudover indeholder 6d ISOGEL + CAFFEINE 75mg koffein og 20g kulhydrater. Det er velkendt, at koffein kan øge mental årvågenhed og forsinke træthed. Som et resultat heraf kan koffeinindtagelse forbedre præstationen i et bredt spektrum af sportsgrene, herunder langsigtede indsatser, maksimal indsats med en varighed på 1 til 60 minutter, men også i sport med en typisk intervalkarakter (f.eks. 'stop-and-go' ' sportsgrene såsom fodbold og tennis).

Kort sagt er 6d ISOGEL + CAFFEINE det ideelle valg for atleter, der ønsker at øge koffeinniveauet i deres blod i optakten til et vigtigt konkurrencemoment, især hvis de ikke kan/ønsker at drikke nok vand.

Anbefalet brug.

Brug 1-2 geler per times træning, afhængig af træningens varighed og intensitet, og kombinationen med andre kulhydratrige produkter, med maksimalt 5 geler om dagen.

På trods af at 6d ISOGEL + CAFFEINE allerede er isotonisk i sig selv, er det stadig vigtigt at hydrere.

Indeholder koffein (125mg/100ml). Anbefales ikke til børn og gravide eller ammende kvinder.

Specifikationer


Producenter 6D Sports Nutrition
Variant Gel, Koffein
Stregkode / EAN 5425039527994

Andre købte også

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.