Klik ikke på mig.
Vi sender i dag!
Bestil inden 16:00
Billigst på PriceRunner
6D Hydro/ORS, tropical - 20x6g

6D Hydro/ORS, tropical - 20x6g

139,00
Model nr.6D-10402
Levering3-6 hverdage
FragtFra 35 kr.

Køb varen nu og få den leveret inden for 3-6 hverdage

Lignende produkter

Beskrivelse Se produkter fra 6D Sports Nutrition


Under træning taber kroppen væske og elektrolytter via sved. Utilstrækkelig erstatning af svedtab under (udholdenheds) træning, specielt i varmt og fugtigt klima, vil have en negativ effekt på trænings performance og vil i værste tilfælde resultere i muskelkramper. 6d HYDRO/ORS er en lav-kalorie elektrolyt drik der kan bruges som kilde til væske og elektrolytter.

6d HYDRO/ORS som en enkelt dosis (= 1 pose i 500 ml. vand), indeholder kun 3,7 g. kulhydrater og 450 mg. Natrium pr. 500 ml. flaske. Dette betyder at 6d HYDRO-løsningen er den ideelle sportsdrik som forberedelse til, eller under (udholdenheds) træningspas hvor atleter vil begrænse indtaget af kulhydrater (f.eks. fastet træning). 6d HYDRO kan også bruges under kortere træningspas på op til en time hvor der ikke er behov for indtag af kulhydrater. Takket være dets lave kalorieindhold (± 15 kcal. pr. 500 ml.) kan 6d HYDRO også bruges gennem dagligdagen til at vedligeholde en optimal væskebalance. Natriummet (~salt) i 6d HYDRO stimulerer tørst følelsen og forbedrer lagring af indtaget væsker i kroppen.

Ved at bruge dobbelt dosis (= 2 poser i 500 ml. vand), bliver 6d HYDRO en typisk ’Oral Rehydration Solution’ (ORS). 6d ORS indeholder 7,5 g. glukose i form af maltodextrin og 900 mg. natrium pr. 500 ml. flaske. Kombinationen af natrium og glucose, sammen med dens hypotoniske egenskaber (± 210 mmol/kg.) maksimeres absorberingen af væske i tyndtarmen. Derfor er 6d ORS den optimale sports drik til atleter, som ikke bare sveder meget, men også sveder mange salte. Derudover er den dobbelte dosis ofte anbefalet for at bevare en optimal væske- og elektrolyt balance under længerevarende ophold i varmt og fugtigt klima. Ydermere er 6d ORS den foretrukne drik til at ”prehydrere” kroppen før træning og ”rehydrere” efter træning. Specielt efter længere udholdenheds træningspas og konkurrence hvor væske- og saltmangel er væsentlige og hvor store mængder væske skal indtages for at genoprette væskebalancen efter træning. Til standard brug under udholdenheds træning I varmt og fugtigt klima er 6d ISOTONIC SPORTS DRINK anbefalet, da det indeholder 450 g. natrium pr. 500 ml. vand så vel som 30 g. kulhydrater. Det vil dog kræve at nogle atleter indtager ekstra salt under længere træningspas (>3 timer) i form af 6d ORS.

For at opsummere, er 6d HYDRO/ORS det ideelle valg for alle atleter der har behov for ekstra væske og elektrolytter uden ekstra kulhydrater og sukker, specielt i varmt og fugtigt klima. Takket være dets neutral pH værdi (~7,5) er denne drik ekstremt velegnet til udholdenheds atleter, da den ikke er aggressiv for mave og tænder. Der er nemlig ikke tilføjet syre til drikken.

Anbefalet brug.

6d Hydro.

Bland 1 pose (= 6g pulver) med 500 ml. vand.

6d ORS.

Bland 2 poser (= 12g pulver) med 500 ml. vander.

Specifikationer


Producenter 6D Sports Nutrition
Variant Andet
Stregkode / EAN 5425039526263

Andre købte også

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.