Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
PostNord HOME Bestil inden 17:01
GLS Bestil inden 17:00
Modtag i morgen PostNord HOME Bestil inden 17:01 GLS Bestil inden 17:00
Billigst på PriceRunner
6D Energy Gel Koffein, cola - 6x40g

6D Energy Gel Koffein, cola - 6x40g

139,00
Status På lager
Model nr.6D-10211
FragtFra 35 kr.
Modtag i morgen
PostNord HOME Bestil inden 17:01
GLS Bestil inden 17:00

Lignende produkter

Beskrivelse Se produkter fra 6D Sports Nutrition


Kulhydrater er den vigtigste energikilde under intensiv træning. Grundet kroppens begrænsede kapacitet af kulhydrater, er det anbefalet at indtage kulhydrater under træning på 60 minutter eller længere.

Udover dette, har både mental og fysisk træthed en negativ effekt på træningsydeevne med en varighed på over 90 minutter. I disse situationer kan indtaget af koffein hjælpe med at vedligeholde fysisk ydeevne. Dette er hovedsaligt på grund af den vigtige påvirkning koffein har på hjernen, der sænker opfattelsen af indsatsen, hvilket øger din smertegrænse. Derudover kan indtaget af koffein også øge mental skarphed og opmærksomhed.

6d ENERGY + CAFFEINE GEL indeholder 30 g. kulhydrater i en 2:1 glukose-til-fruktose ratio. Takket være denne ratio kan kroppen optage op til 90 g. kulhydrater i timen. Til forskel fra mange andre gels indeholder denne gel også 200 mg. natrium. Tilføjelsen af natrium sørger for en hurtig gendannelse af saltreserverne i kroppen. Dette er særligt vigtigt for atleter, der ikke kun sveder meget, men også sveder mange salte ud, og især i varmt klima der øger svedmængden.

Udover 30 g. kulhydrater og 200 mg. natrium, er 6d ENERGY + CAFFEINE GEL også suppleret med 75 mg. koffein. Dette er ideelt under længere udholdenhedstræning (f.eks. marathon) til at øge koffeinkoncentrationen i blodet, i opbygningen til de afgørende momenter i konkurrencen (f.eks. en stejl stigning eller finalen i et cykelløb), og/eller medvirke til at vedligeholde koffeinkoncentrationen i blodet under længere udholdenhedstræning.

Anbefalet brug.

Brug 1-2 gels I timen med et maks. På 5 gels om dagen.

Tag 1-2 gels 30 til 60 minutter før de afgørende momenter i konkurrence når et mentalt og fysisk boost er ønsket.

Derefter er en gel i timen tilstrækkeligt til at vedligeholde koffeinkoncentrationen i blodet under længere udholdenheds træning.

På grund af den høje koncentration af kulhydrater (sukker) og natrium er det anbefalet altid at bruge 6d ENERGY + CAFFEINE GEL i kombination med vand. Dette sikrer en god absorbering af kulhydraterne og minimerer risiko for mave-tarm problemer under træning.

Specifikationer


Producenter 6D Sports Nutrition
Variant Gel, Koffein
Stregkode / EAN 5425039527260

Andre købte også

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.