Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
PostNord HOME Bestil inden 17:01
GLS Bestil inden 17:00
Modtag i morgen PostNord HOME Bestil inden 17:01 GLS Bestil inden 17:00
Billigst på PriceRunner
6D Energy Fruit, æble - 12x32g

6D Energy Fruit, æble - 12x32g

199,00
Status På lager
Model nr.6D-10020
FragtFra 35 kr.
Modtag i morgen
PostNord HOME Bestil inden 17:01
GLS Bestil inden 17:00

Lignende produkter

Beskrivelse Se produkter fra 6D Sports Nutrition


Udover den rette energidrik er energibarer og -gels ofte afgørende for en hurtig og nem fordøjelse af energiindtaget under (udholdenheds) træning. Barer der er høje på protein, fedt of fibre sænker mavetømning og på samme tid også tempo på absorbering af den ønskede energikilde (kulhydrater). Derudover er denne type barer også ofte årsagen til en mæthedsfølelse og mave-tarm problemer.

6d ENERGY FRUIT har et meget lavt fedt, protein og fiber indhold og er derfor en nemt fordøjelig, kulhydrat-rig frugt bar. Takket være den bløde tekstur er denne kompakte energikilde meget nem at tygge, selv i koldt vejr. Dette gør 6d ENERGY FRUIT til et fremragende valg som alternativ til 6d ENERGY GELS. Én frugt bar indeholder 26 g. kulhydrater i en 2:1 glukose-til-fruktose ratio. Takket være denne 2:1 ratio kan kroppen optage op til 90 g. kulhydrater i timen. Til forskel fra mange andre energivingummier indeholder denne frugt bar også 100 mg. natrium. Tilføjelsen af natrium tillader atleten at opnå en hurtig gendannelse af saltreserverne i kroppen. Dette er især vigtigt for atleter, der ikke kun sveder meget, men også sveder mange salte, og specielt under træning i et varmt klima der udløser større mængder sved.

Kort sagt er 6d ENERGY FRUIT ideel til atleter der har behov for en hurtig energikilde og som leder efter et mere smagfuldt alternativ til energi gels.

Anbefalet brug.

Tag 1-2 frugt barer i timen under træning, afhængig af træningens varighed og intensitet og kombinationen med andre energibarer, -gels og drikke. Dog skal man også tage behov for simultan hydrering, supplement af salte for at undgå maveproblemer med i sine beregninger. Derudover er personlige præferencer (f.eks. fast vs. flydende energi, smagspræferencer) også vigtige. Så der er behov for et overordnet overblik når det gælder brug af energidrik, -gels og -barer før, under og efter træning.

På grund af den høje koncentration af kulhydrater (sukker) og natrium, er det anbefalet altid at bruge 6d ENERGY FRUIT sammen med vand. Dette sikrer en god absorbering og minimerer risiko for mave-tarm problemer under træning.

Specifikationer


Producenter 6D Sports Nutrition
Variant Bar - energi
Stregkode / EAN 5425039527222

Andre købte også

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.