Klik ikke på mig.
Modtag fredag
Bestil inden 15:00 Modtag torsdag daoHOME
Bestil inden 20:30 Modtag torsdag GLS
Modtag fredag Bestil inden 15:00 torsdag daoHOME Bestil inden 20:30 torsdag GLS
Billigst på PriceRunner
6D Energy Drink, lemon lime - 1,3 kg.

6D Energy Drink, lemon lime - 1,3 kg.

329,00
Status På lager
Model nr.6D-10070
FragtFra 0 kr.
Modtag fredag
daoHOME Bestil inden 15:00
GLS Bestil inden 20:30

Lignende produkter

Beskrivelse Se produkter fra 6D Sports Nutrition


Kulhydrater er den vigtigste energikilde under intensiv træning. Da kroppen har en begrænset kapacitet til optagelse af kulhydrater, er det anbefalet at indtage kulhydrater via kosten under (intensiv) træning længere end 60 minutter.

6d ENERGY SPORTS DRINK er en energidrik med et højere indhold af kulhydrater (12%) og højere osmolalitet (370 mOsm/kg) end i isotonisk energidrik. Som resultat af dette, sigter 6d ENERGY SPORTS DRINK efter at tilføre kulhydrater til de arbejdende muskler og i mindre omfang at vedligeholde væskebalance eller gendanne svedtab. Specielt under præstationer i koldt klima hvor behov for energi er større end behov for væske, da svedmængden er mindre end i varmere klima. Grundet den store mængde natrium (450 mg/500 ml.) kan denne sports drik også bruges i varmere og fugtigere vejrforhold, såfremt den er kombineret med vand eller en hypotonisk sportsdrik (som 6d Hydro/ORS). Selv i sportsgrene hvor muligheden for indtagelse af energi er begrænset (f.eks. holdsport som fodbold), er 6d ENERGY SPORTS DRINK et meget godt valg, hvilket skyldes den høje mængde kulhydrater.

Ydermere indeholder 6d ENERGY SPORTS DRINK en glukose:fruktose ratio på 2:1 hvilket tillader kroppen at optage op til 90 g. kulhydrater i timen under træning. Denne 2:1 ratio og dens acceptable osmolalitet (± 370 mOsml/kg), er hovedårsagerne til at denne energidrik er et bedre valg under træning end mange andre energidrikke.

6d ENERGY SPORTS DRINK kan også bruges som en ”carbo loader” til at øge energireserverne i kroppen, både før og efter træning.

Kort sagt, er 6d ENERY SPORTS DRINK det ideelle valg for alle atleter der hovedsaligt mangler energi (sukker) både før, under og efter træning, især i koldt klima.

Anbefalet brug.

Bland 65g (= 2 scoops) pulver I 500 ml. vand.

Drik 250-750 ml. i timen under træning, afhængigt af behov for væske og kulhydrater. Kan drikkes både varmt og koldt.

Specifikationer


Producenter 6D Sports Nutrition
Variant Pulver - energi
Stregkode / EAN 5425039526201

Andre købte også

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.