Klik ikke på mig.
Modtag fredag
Bestil inden 15:00 Modtag torsdag daoHOME
Bestil inden 20:30 Modtag torsdag GLS
Modtag fredag Bestil inden 15:00 torsdag daoHOME Bestil inden 20:30 torsdag GLS
Billigst på PriceRunner
6D Energy Bar, kirsebær - 6x50g

6D Energy Bar, kirsebær - 6x50g

129,00
Status På lager
Model nr.6D-10050
FragtFra 39 kr.
Modtag fredag
daoHOME Bestil inden 15:00
GLS Bestil inden 20:30

Lignende produkter

Beskrivelse Se produkter fra 6D Sports Nutrition


Udover den rigtige sportsdrik er også energibarer og -geler ofte afgørende for en hurtig og let fordøjelig energiforsyning under (udholdenheds)træning. Barer med højt indhold af protein, fedt og fibre sænker mavetømningen og dermed absorptionshastigheden af den ønskede energikilde (kulhydrater). Desuden er sådanne barer ofte årsagen til en fuld følelse og mave-tarmproblemer.

6d ENERGY BAR har et lavt protein- og fiberindhold med et moderat fedtindhold, og er derfor en letfordøjelig, kulhydratrig bar. Takket være dens bløde tekstur er denne kompakte energikilde meget nem at tygge, selv i koldt vejr. Dette gør 6d ENERGY BAR til en fremragende mulighed at bruge lige før træning og/eller at veksle med andre energibarer og geler under træning. En bar indeholder 31 g kulhydrater i et forhold mellem glukose og fruktose på 2:1. Takket være dette 2:1-forhold kan kroppen optage op til 90 g kulhydrater i timen. I modsætning til de fleste andre energibarer indeholder 6d ENERGY BAR også 100 mg natrium. Tilsætningen af natrium giver mulighed for en hurtig genopfyldning af saltreserverne i kroppen. Dette er især vigtigt for atleter, der ikke kun sveder meget, men også sveder masser af salte (“salte sweaters”), og især under træning i et varmt miljø, der forårsager store svedtab.

Kort sagt er 6d ENERGY BAR ideel til alle atleter, der har brug for hurtig tilgængelig energi lige før og/eller under træning, både i kolde og varme vejrforhold.

Foreslået brug.

Tag 1-2 barer per times træning, afhængig af træningens varighed og intensitet, og kombinationen med andre energibarer, -geler eller drinks. Dog skal der tages højde for ethvert behov for samtidig hydrering, tilskud af salte og forebyggelse af mave-/tarmlidelser. Derudover er personlige præferencer (f.eks. fast vs. flydende energi, smagspræferencer) også vigtige. Så der er behov for en integreret vision med hensyn til brugen af sportsdrikke, geler og energibarer før, under og efter træning.

På grund af den høje koncentration af kulhydrater (sukker) og natrium, anbefales det altid at bruge 6d ENERGY BAR i kombination med vand. Dette for at sikre en god optagelse og for at minimere risikoen for mave-tarm-lidelser under træning.

Specifikationer


Producenter 6D Sports Nutrition
Variant Bar - energi
Stregkode / EAN 5425039528038

Andre købte også

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.