Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
PostNord HOME bestil inden 14:00
Modtag i morgen PostNord HOME bestil inden 14:00
Billigst på PriceRunner
Basil Tour Single Cykeltaske, Venstre
Basil Tour Single Cykeltaske, Venstre
Basil Tour Single Cykeltaske, Venstre
Basil Tour Single Cykeltaske, Venstre
Basil Tour Single Cykeltaske, Venstre
Basil Tour Single Cykeltaske, Venstre

Basil Tour Single Cykeltaske, Venstre

399,00
Model nr.18180
Levering3-6 hverdage
FragtFra 0 kr.

Køb varen nu og få den leveret inden for 3-6 hverdage

Beskrivelse Se produkter fra Basil


En ny og opdateret udgave af den populære Basil Tour cykeltaske.Den succesrige Basil Tour-serie er blevet opdateret for at imødekomme markedets behov. Umiddelbart ser det måske ikke ud til at meget har ændret sig, men der er tilføjet en række smarte detaljer. For eksempel har den nye Tour-serie fået nyt behageligt håndtag, nyt forbedret låg med regnflapper (endnu bedre beskyttelse mod indtrængende vand) , indfarvede refleksmærkater og nye spænder der er endnu lettere at åbne.

Basil Tour er et sporty valg af cykeltaske, der fastgøres ved hjælp af plastikkroge på siden af din bagagebærer. Denne enkelt cykeltaske er et ideelt valg til dig, der leder efter noget pålideligt, når du er ude at cykle.

Tour har en imponerende lagerkapacitet på 17 liter, der betyder, at du ikke behøver at gå på kompromis med den last, du tager med dig. Du kan bruge den til at opbevare ekstra cykeludstyr eller transportere dine væsentlige ting til og fra fitnesscentret eller kontoret.

Vandafvisende polyester betyder, at den er ideel til cykling i uforudsigeligt vejr og holder dit indhold tørt og sikkert mod uventede regnskyl. Derudover har tasken en afrundet base for at sikre, at dine hæle ikke kommer i kontakt med tasken, når du cykler.

Ud over det generøse hovedopbevaringsrum er der ekstra sidelommer til opbevaring af småting. En robust konstruktion sikrer, at denne taske bevarer sin form i længere tid, mens håndtaget giver dig mulighed for hurtigt at fjerne den fra din bagagebærer.

Refleksdetaljer på begge sider af tasken sikrer, at du er synlig i mørke.

Tasken måler: 34x14x34

Specifikationer


Producenter Basil
Montering Bagagebærer
Stregkode / EAN 8715019181801

Relaterede produkter

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.