Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
daoHOME Bestil inden 15:00
GLS Bestil inden 20:30
Modtag i morgen daoHOME Bestil inden 15:00 GLS Bestil inden 20:30

Cykelskærme

Læs mere om Cykelskærme her

Cykelskærme Bestsellers

Dagens tilbud

Exustar PR103P Look Keo Pedaler

Exustar PR103P Look Keo Pedaler

Spar 25%
399,00
299,00

Billig cykelutrustning


Skærme til cykler

Det er meget praktisk at have skærme på cyklen, og især når man cykler i et land som Danmark. Her får man nogle gange fornemmelsen af at vi kun har én årstid, og den omfatter regn! Hvis man gerne vil undgå at snavs, mudder og regn fra vejen sprøjter op på en, så er cykelskærme en rigtig god idé!
 

Forskellige typer af skærme

Der findes mange forskellige typer af skærme til cykler. Dertil kommer mange forskellige størrelser på skærmene. Hos Cykelgear.dk kan du købe cykelskærme til de helt små cykler på  12, 16, 18 og 20", til junior på 24 og 26" og til voksen cykler som f.eks. racer og MTB. Det betyder faktisk at det er muligt at finde en skærm til stort set alle slags cykler.
 

Mange monteringsmuligheder

Monteringsmulighederne varierer fra cykel til cykel. På mange cykler er der huller til cykelskærme på forgaffel og baggaffel.
På andre cykler er det mere praktisk at montere skærmene på sadelpinden samt oppe under forgaflen, hvis det er en affjedret forgaffel.
Derudover kan man også montere cykelskærme på næsten alle sadler og under stellets skårrør. De to typer cykelskærme er ret universelle.

Hos Cykelgear.dk forhandler vi både skærmsæt og enkelte skærme. Vi har derfor noget til ethvert behov.
Nogle fortrækker kun at have cykelskærme på når der er regn og fugt på vejene, så er det praktisk at vælge skærme der let kan klikkes af og på igen. Andre vil kun have forskærm på, og derfor er det praktisk at man kan købe den ene skærm man har brug for. 


Hvilken skærm skal jeg vælge?

Det kan måske virke lidt uoverskueligt at bestemme sig for, hvilken skærm man skal købe til sin cykel. Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os. Så vil vores kundeservice med glæde hjælpe dig til at finde den rette cykelskærm.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.