Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
GLS bestil inden 20:30
Modtag i morgen GLS bestil inden 20:30

Børne hjelme

Læs mere om Børne hjelme her

Børne hjelme Bestsellers

Dagens tilbud

BikeBrother smørehjul til kæder

BikeBrother smørehjul til kæder

Spar 50%
89,00
44,50

Billig cykelutrustning


Noget af det vigtigste at huske, når du sender dine børn af sted på cykel til skole eller sport er cykelhjelmen. Den beskytter imod en hovedskade og kan være altafgørende hvis dine børn skulle komme ud for en alvorlig ulykke. Det er af den grund super vigtigt, at du ved hvad du skal tage højde for, når du vælger en børnehjelm.

En af de vigtigste ting, når du skal vælge hjelm til dit barn er, at personen der skal have den på, også selv kan lide den. På den måde gør du det langt nemmere for dig selv da chancen for, at barnet kan lide den er langt større. Lad dit barn have indflydelse på valget, så bliver det meget lettere at give den på, hver gang de cykler afsted.
 

Børne hjelme hos Cykelgear.dk


Hos Cykelgear.dk har vi et hav af forskellige børnehjelme. Her finder du både børnehjelme til piger og børnehjelme til drenge. Vi har hjelme til børn fra en lang række producenter som bl.a. Abus, Lazer, Force, Endura, Met og mange andre. Producenterne udvikler super sikre hjelme med god komfort og fine detaljer. De fleste af modellerne er også udviklet med ventilationshuller og insektnet.

Vi har både farverige børnehjelme, ensfarvede børnehjelme, neutrale børnehjelme. Så alt efter hvilken farve dit barn bedst kan lide, så har vi her på siden er bredt udvalg af børnehjelme i forskellige farver.
Hos cykelgear har vi børnehjelme og juniorhjelme i størrelser fra 44 og op til 62.
Hvis du allerede har besluttet sig for producent, farve og samtidig kender størrelsen på den barnehjelm du søger, så finder du et filtreringssystem oppe i venstre hjørne, hvor du kan vælge til og fra, alt efter dit behov.
 

Børnehjelme med indbygget lygte


Mange af de børne- og junior hjelme som du finder her på siden har en masse lækre detaljer. Flere af hjelmene her på siden er børnehjelme med baglygte integreret. De kan lyse både fast eller med blink. Derudover af flere af modellerne også udstyret med reflekser. Cykelhjelme til børn med reflekser er også med til at øge synligheden.
 

Børnehjelme med MIPS


Flere af vores cykelhjelme til børn har indbygget MIPS system. Med det nye MIPS system højnes sikkerhed markant, da den yderste del af skallen deler sig fra den inderste del. Dermed absorberes en meget større del af slaget end ved traditionelle hjelme. Så hvis du er på udkig efter en børnehjelm med ekstra sikkerhed, så anbefales det at vælge en børnehjelm med MIPS system.
Du kan selvfølgelig også finde børnehjelme uden MIPS, hvis du ikke finder det nødvendigt.
 

Børnehjelme med autofit eller drejespænde


Hvis du somme tider synes det er lidt besværligt, at skulle justere børnenes cykelhjelme hver morgen, så findes der rent faktisk en løsning – det såkaldte autofit. Børnehjelme med Autofit-system gør det utroligt nemt at påsætte hjelmen på barnets hoved, da hjelmen automatisk tilpasser sig hovedets form.
Hvis du derimod gerne vil have en børnehjelm med drejespænde findes de også på siden herover. Her justeres hjelmens vidde i nakken og disse hjelme findes også med lys i, så man bliver set.
 

Børnehjelme med grønt spænde


En funktion som især er med til at højne sikkerheden ved børnehjelme er det grønne spænde. Børnehjelme med grønt spænde er endnu en sikkerhedsfunktion, som sikrer at børn ikke kommer ud for en farlig situation, hvor de kan blive kvalt. Det grønne spænde i hjelmene har den smarte funktion, at det udløses hvis barnet hænger fast i noget.
 

Børnehjelm størrelse og pasform


Det er rigtig vigtigt, at du finder den rigtige størrelse cykelhjelm til børn, for at den sidder korrekt på hovedet. Ellers vil den ikke beskytte hovedet ordentligt. Det er vigtigt, at den ikke kan rutche på barnets hoved. Som udgangspunkt kan man gå efter omkredsen på hovedet, og så vælge hjelm ud fra dette mål. Du måler omkredsen på dit barns hoved ved at tage et målebånd og fører det rundt om hovedet på det samme sted, som du vil placere en kasket, altså lige over ørerne og rundt på panden og baghovedet.

Hjelmen sidder rigtigt på barnets hoved, når den sidder lige på hovedet, set fra siden. Stropperne skal strammes så der maksimalt er plads til to fingre mellem stropperne og hagen. Spænderne ved ørerne skal sidde lige under ørerne

Ellers hop ind og se vores guide til at finde den rigtige hjelm til dit barn lige her.

Hvis du selv står og mangler en voksenhjelm, så kan du klikke lige her, og så kommer du direkte ind på hele udvalget.

Husk, at du altid er velkommen til at ringe til vores kundeservice og få råd og vejledning ved køb af cykelhjelme på Cykelgear.dk.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.