Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
GLS Bestil inden 20:30
Modtag i morgen GLS Bestil inden 20:30

Cykelgarage

Læs mere om Cykelgarage her

Cykelgarage Bestsellers

Dagens tilbud

R2 Flash Cykelhandsker Sort/Orange

R2 Flash Cykelhandsker Sort/Orange

Spar 38%
239,00
149,00
Vis mere

Billig cykelutrustning


Cykelgarage 


En cykelgarage er et godt alternativ hvis du ikke har mulighed for at stille din cykel i et skur eller indenfor. En cykelgarage er i praksis et overtræk til cykel eller et cykelovertræk.

Cykelgaragen kan beskytte cyklen mod sol, regn, sne og snavs. Det er forskelligt hvor vandtæt cykelgaragen er. Nogle cykelgarager er 100% vandtætte hvoraf andre er vandafvisende. Du skal derfor være opmærksom på i hvilket materiale din cykelgarage skal være lavet i. Forskellige materialer giver også forskellige egenskaber - så overvej det.

Du finder derfor mange forskellige tykkelser, materialer og størrelser, så du er sikker på at finde den korrekte til din cykel. Cykelgaragen kan også især være hjælpsom, hvis du har haft problemer med at din cykel ruster grundet vejret. Det er naturligt da overtræk til cykel fjerner en stor del af problemer med ustadigt vejr. 


Hvilken cykelgarage skal du vælge?


Hvilken cykelgarage du skal vælge, afhænger også af hvilken type cykel du har. 
Vi har både cykelgarager til ladcykler, racercykler, tandemcykler, små cykler og mountainbikes. Der findes cykelovertræk fra flere forskellige mærker som eksempelvis Bike Parka, VK International og BBG 

En cykel garage kan dertil også fungere præventivt mod cykeltyve, da cyklen bliver mere anonym.Det gør at mange potentielle cykeltyve ikke bliver fristet af, at de kan se om en cykel har en høj værdi. Dermed er cyklen mindre spændende at få fingre i.
 

Hvor stor er din cykel?


Når du skal finde en cykelgarage, er det derfor godt at have nogle mål på din cykel. Det drejer sig om længden, højden og bredden på din cykel. Bredden måles oftest ved styret, da det er det bredeste stykke på de fleste cykler.

Hvis du er i tvivl om hvilken cykel garage der passer til din cykel, så hjælper vores kundeservice dig gerne med at finde det rigtige produkt. Uanset om du leder efter en billig cykelgarage eller eller som nogle kalder det et billigt cykelovertræk, så har vi et stort udvalg i alle prisklasser og med Prismatch på alle vores produkter.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.