Klik ikke på mig.
Modtag mandag
Bestil inden 15:00 Modtag søndag daoHOME
Bestil inden 17:00 Modtag søndag GLS
Modtag mandag Bestil inden 15:00 søndag daoHOME Bestil inden 17:00 søndag GLS
Billigst på PriceRunner
Garmin Edge 840 Bundle
Garmin Edge 840 Bundle
Garmin Edge 840 Bundle
Garmin Edge 840 Bundle
Garmin Edge 840 Bundle
Garmin Edge 840 Bundle
Garmin Edge 840 Bundle
Garmin Edge 840 Bundle

Garmin Edge 840 Bundle

4.199,00
Status På lager
Model nr.010-02695-11
FragtFra 0 kr.
Modtag mandag
daoHOME Bestil inden 15:00
GLS Bestil inden 17:00

Lignende produkter

Beskrivelse Se produkter fra Garmin


Med en hurtigere processor, Multi-Band GNSS, Powerguide og Real-Time Stamina er garmin 840 et ideelt valg til dig der ønsker en kompakt computer, spækket med fede og brugbare funktioner.

Edge 840 modellen er efterfølgeren til Edge 830 og den er blevet opgraderet med en masse brugbare funktioner.

Af nye funktioner kan nævnes Multi-Band GNSS, Powerguide, Real-Time Stamina og Cycling Ability.

Udover de nye funktioner har interfacet også fået en overhaling. Det ligner nu det der findes på Garmin Edge 1040 hvilket er mere strømlinet og med flere funktioner og bedre oversigter.

Garmin Edge 840 kan nu kontrolleres med både knapperne på siden og touchskærmen.

Der medfølger to holdere, en out front og en almindelig samt en sikringsstrop og et USB-C kabel.

I denne bundle medfølger Garmin Speed sensor 2, Garmin Kadencesensor 2 og Garmin HRM Dual pulsmåler.

Med Garmin Connect appen der fås til iOS og Android kan du hente endnu flere apps og funktioner til din Edge computer.

Displayet er let at aflæse og computeren indeholder kort over Europa.

Nye funktioner

Powerguide tillader dig at monitrere dine watt tal, mens Garmin giver dig råd til hvilken effekt du skal holde gennem en rute.

Real-Time Stamina giver dig indsigt i hvor meget energi du har tilbage til din cykeltur. Hvis du eksempelvis træder hårdere vil dette tal gradvist gå nedad efterhånden som du bliver mere og mere udmattet. Tallet vises i minutter og timer.

Cycling Ability funktionen viser dig dine styrker og svagheder som cyklist. Den er brugbar hvis du ønsker indsigt i hvordan du skal træne for at forbedre dig generelt som cyklist.

Navigation og GPS funktioner

Garmin Edge 840 kommer med Garmin Cycle maps med sving-for-sving navigation. Edge 840 sørger automatisk for at lede dig tilbage på din rute hvis du kører forkert. 840 modellen har fået en hurtigere processor så den hurtigere kan få dig tilbage på ruten.

Beslutter du dig for at køre hjem før din rute er færdig hjælper Garmin Edge 840 dig også med det, og den sørger hurtigt for at beregne en ny rute hjemad.

Derudover kan du med Edge 840 også søge på adresser eller interessepunkter og bede den navigere dig dertil, mens du også kan lave ruter direkte på enheden.

Du kan starte en Grouptrack session med dine venner der også har en kompatibel Garmin enhed. Så kan i se hvor hinanden er, hvis i nu er mange der cykler en rute.

Computeren gør brug at både GPS, GLONASS og Galileo sattelitterne, så du kan få den mest præcise data til at tracke din tur. Derudover er 840 modellen blevet opdateret med Multi-Band GNSS som tillader enheden at bruge satelitter på flere forskellige frekvenser hvilket giver meget højere præcision, også i skove samt veje med store træer langs vejen. Yderligere giver det også hurtigere forbindelsestid til satelitterne.

Sensorer

Du kan tilsluttet et væld af forskellige sensorer til Edge 840 da den både har support for ANT+ og Bluetooth Low Energy sensorer.

Den indbyggede højdemåler bruges, udover at måle højde, også til at udregne resten af din stigning med funktionen ClimPro. Her får du grafisk vist hvor du er på stigningen og hvor langt du har igen.

Mountainbike funktioner

Garmin har, ligesom i tidligere varianter en lang række funktioner til mountainbike folket. De kalder det Mountainbike Dynamics.

Denne funktioner viser dig hvor hårdt du har kørt din tur. Turen bliver vurderet på to parametre, Grit og Flow.

Grit dækker over hvor svært sporet er, i forhold til sving, stigninger og andre forhindringer. To ryttere på samme spor får altså den samme grit score.

Flow dækker over hvor godt sporet er blevet kørt af rytteren i forhold til hvor godt sving bliver kørt, hvor hårdt der bliver bremset og lignende. Her kan scoren altså variere fra rytter til rytter.

Et tredje funktion er hop. Computeren vil tælle hvor mange hop du har taget, og for hvert hop fortælle dig hvor langt du kom fra hoppet før du landede igen, og hvor længe du hang i luften.

Smartphone forbindelse

Du kan koble din Edge til din telefon og modtage notifikationer direkte fra telefonen. Så er du fri for at skulle have telefonen op ad lommen hver gang der sker noget.

Du kan også vælge hvilke notifikationer du ønsker at få på uret, eksempelvis opkald, SMS og lignende.

Find My Edge funktionen er også super brugbar, især på mountainbike, for skulle det ske at din Garmin Edge falder af og den er forbundet til din smartphone, vil du få en besked på din telefon med en rutevejledning tilbage dertil hvor din telefon sidst havde forbindelse med din Garmin Edge.

Når du er kommet til stedet hvor den skulle være og du har fået forbindelse igen, kan du starte en alarm så du kan høre hvor den ligger henne.

Skulle du være ude for et styrt kan Garmin Edge 840 sende en besked til en nødkontakt. Hvis den registrerer noget der kunne være et styrt vil din Garmin Edge starte en timer som sender en besked til en bestemt kontakt efter kort tid. Du har mulighed for at stoppe beskeden hvis der ikke er sket noget.

Batterilevetid

Denne enhed holder strøm i op til 26 timer i krævende brugstilfælde og helt op til 32 timer i batterisparetilstand.

Garmin Edge 840 er kompatibel med Garmins batteripakke som kan lade enheden op mens den er i brug.

Specifikationer


Producenter Garmin
Montering Frempind, Styr
Kørt tid Ja
Dataoverførsel Ja
Højdemåler Ja
Puls Ja
Navigation Ja
GPS Ja
Total km Ja
Kadence Ja
Baggrundslys Ja
Aktuel hastighed Ja
Km tæller Ja
Ur Ja
Max hastighed Ja
Kalorietæller Ja
Gennemsnit Ja
Stop ur Ja
Trådløs Ja
Temperatur Ja
Farve Sort
Stregkode / EAN 753759299972

Andre købte også

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.