Klik ikke på mig.
Modtag søndag
Bestil inden 15:00 Modtag lørdag daoHOME
Modtag søndag Bestil inden 15:00 lørdag daoHOME
Billigst på PriceRunner
Garmin Edge 530
Garmin Edge 530
Garmin Edge 530
Garmin Edge 530
Garmin Edge 530
Garmin Edge 530
Garmin Edge 530
Garmin Edge 530
Garmin Edge 530
Garmin Edge 530
Garmin Edge 530

Garmin Edge 530

2.499,00
1.847,00
Model nr.010-02060-01
Levering6-10 hverdage
FragtFra 0 kr.

Køb varen nu og få den leveret inden for 6-10 hverdage

Lignende produkter

Beskrivelse Se produkter fra Garmin


GPS cykelcomputer fra Garmin med integreret navigation.

Det seneste skud på stammen fra Garmin i 5xx serien tilbyder væsentlig højere processor hastighed, længere batterilevetid og et væld af nye funktioner.

Af nye funktioner kan nævnes ClimPro, Mountainbike statistik, Heat Acclimation, Performance Power Curve og mange flere.

Der medfølger to holdere, en out front og en almindelig samt en sikringsstrop.

Med Garmin Connect appen der fås til iOS og Android kan du hente endnu flere apps og funktioner til din Edge computer.

Displayet er let at aflæse og er nu blevet endnu større, 2,6" med automatisk variabel lysstyrke for at få den længste batterilevetid, men samtidig opretholde læsbarheden, selv i solskin.

Navigation og GPS funktioner

Garmin Edge 530 kommer med Garmin Cycle maps med sving-for-sving navigation. Edge 530 sørger automatisk for at lede dig tilbage på din rute hvis du kører forkert. Med den nye hurtigere processor sørger Edge 530 for at udregne din rute op til dobbelt så hurtigt som forgængeren.

Beslutter du dig for at køre hjem før din rute er færdig hjælper Garmin Edge 530 dig også med det, og den sørger hurtigt for at beregne en ny rute hjemad.

Du kan starte en Grouptrack session med dine venner der også har en kompatibel Garmin enhed. Så kan i se hvor hinanden er, hvis i nu er mange der cykler en rute.

Computeren gør brug at både GPS, GLONASS og Galileo sattelitterne, så du kan få den mest præcise data til at tracke din tur.

Sensorer

Du kan tilsluttet et væld af forskellige sensorer til Edge 530 da den både har support for ANT+ og Bluetooth Low Energy sensorer.

Den indbyggede højdemåler bruges, udover at måle højde, også til at udregne resten af din stigning med funktionen ClimPro. Her får du grafisk vist hvor du er på stigningen og hvor langt du har igen.

Mountainbike funktioner

Garmin har i denne enhed tilføjet en lang række funktioner til mountainbike folket. De kalder det Mountainbike Dynamics.

Denne funktioner viser dig hvor hårdt du har kørt din tur. Turen bliver vurderet på to parametre, Grit og Flow.

Grit dækker over hvor svært sporet er, i forhold til sving, stigninger og andre forhindringer. To ryttere på samme spor får altså den samme grit score.

Flow dækker over hvor godt sporet er blevet kørt af rytteren i forhold til hvor godt sving bliver kørt, hvor hårdt der bliver bremset og lignende. Her kan scoren altså variere fra rytter til rytter.

Et tredje funktion er hop. Computeren vil tælle hvor mange hop du har taget, og for hvert hop fortælle dig hvor langt du kom fra hoppet før du landede igen, og hvor længe du hang i luften.

Smartphone forbindelse

Du kan koble din Edge til din telefon og modtage notifikationer direkte fra telefonen. Så er du fri for at skulle have telefonen op ad lommen hver gang der sker noget.

Du kan også vælge hvilke notifikationer du ønsker at få på uret, eksempelvis opkald, SMS og lignende.

Fing My Edge funktionen er også super brugbar, især på mountainbike, for skulle det ske at din Garmin Edge falder af og den er forbundet til din smartphone, vil du få en besked på din telefon med en rutevejledning tilbage dertil hvor din telefon sidst havde forbindelse med din Garmin Edge.

Når du er kommet til stedet hvor den skulle være og du har fået forbindelse igen, kan du starte en alarm så du kan høre hvor den ligger henne.

Skulle du være ude for et styrt kan Garmin Edge 530 sende en besked til en nødkontakt. Hvis den registrerer noget der kunne være et styrt vil din Garmin Edge starte en timer som sender en besked til en bestemt kontakt efter kort tid. Du har mulighed for at stoppe beskeden hvis der ikke er sket noget.

Batterilevetid

20 timer alt efter lysstyrke på skærmen og omgivende temperatur.

Garmin Edge 530 er kompatibel med Garmins batteripakke som kan lade enheden op mens den er i brug.

Specifikationer


Producenter Garmin
Montering Frempind, Styr
Kørt tid Ja
Dataoverførsel Ja
Højdemåler Ja
Puls Ja
Navigation Ja
GPS Ja
Total km Ja
Kadence Ja
Baggrundslys Ja
Aktuel hastighed Ja
Km tæller Ja
Ur Ja
Max hastighed Ja
Kalorietæller Ja
Gennemsnit Ja
Stop ur Ja
Trådløs Ja
Temperatur Ja
Farve Sort
Længde 82 mm
Bredde 50 mm
Højde 20 mm
Vægt 75,8 Gram
Stregkode / EAN 753759207175

Andre købte også

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.