Klik ikke på mig.
Billigst på PriceRunner
Garmin Edge 1030 PLUS GPS Cykelcomputer Bundle
Garmin Edge 1030 PLUS GPS Cykelcomputer Bundle
Garmin Edge 1030 PLUS GPS Cykelcomputer Bundle
Garmin Edge 1030 PLUS GPS Cykelcomputer Bundle
Garmin Edge 1030 PLUS GPS Cykelcomputer Bundle
Garmin Edge 1030 PLUS GPS Cykelcomputer Bundle

Garmin Edge 1030 PLUS GPS Cykelcomputer Bundle

5.049,00
4.199,00
Status På lager
Model nr.010-02424-11
FragtFra 0 kr.

Lignende produkter

Beskrivelse Se produkter fra Garmin


Garmins flagskib edge 1030 kommer nu i en ny og forbedret udgave Edge 1030 PLUS.

Garmin Edge 1030 Plus tager det bedste fra Edge 820 og Edge 1000 og tilføjer endnu flere ting.

I forhold til forgængeren 1030 har de forbedret batterilevetiden så den nu kan holde strøm i ved krævende brug op til 24 timer.

Derudover har de opgraderet kort og ruteplanlægningsfunktioner samt forbedret Livetrack og Trailforks ruter.

Nye funktioner:

Garmin har tilføjet endnu flere funktioner til MTB rytteren med MTB-Dynamik og Off-Course Rekalgulering som giver dig endnu flere data og muligheder for at få flere fede oplevelser i sporet.

Du får også en ny træningsven i Edge 1030 Plus med nye funktioner som Træningsplanlægning og Daglige Workout Forslag som kan motivere dig på nye niveauer.

Størrelsen er ens med Edge 1000, så du får den store skærm med et meget tydeligt display.

En af de store nyheder er Garmins " Trendline Popularity Routing", der vælger rute til dig, i forhold til hvor andre cykelryttere med Garmin enheder har kørt. På denne måde får du vist veje der passer til dit behov, og du bliver ikke ledt ind over grus- eller markveje, når du kommer på din racercykel. Har du derimod computeren sat op til din cyklecross eller gravelbike, så viser den dig også grus- og markveje samt andre stier, der er perfekte til dine offroad oplevelser.

Ligesom med Edge 820 kan du få Edge 1030 Plus til at give dig tre muligheder på ruter, du kan køre. Du skal vælge distancen du vil køre, samt hvilken retning du vil køre - så kan du køre ud i modvinden og hjem i medvinden.

Kører du med andre der har Garmin Edge 1030 serien, er der lavet et kommunikationssystem, når alle ryttere er forbundet på Garmins "GroupTrack". Der forudindlæste beskeder du kan sende, hvor du beder gruppen om at vente på dig, komme med noget assistance i forbindelse med en defekt, eller du kan skrive, de bare skal køre videre uden dig. Der er således mulighed for at kommunikere med de andre ryttere uden at skulle fumle med telefonen.

Med "LiveTrack" kan du også se hvor de kører, og hvor stærkt de kører. Så er du konkurrenceminded, er det muligt at holde din fart højere end gruppen, når du ligger i udbrud på træningsturen - eller finde tilbage til dem, hvis du kører forkert.

Den nye in-line flush holder gør, at du kan sætte en ekstern batteripakke på undersiden af holderen og give strøm direkte til din Garmin enhed. Det betyder, du kan fordoble din batterilevetid, så du har op til 48timers batterilevetid.

Kører du uden ekstra batteri, kan du have op til 24timers batteri ved krævende brug.

Med Connect IQ er der også kommet flere forbindelsesmuligheder. Som de andre nyere Edge modeller er der LiveStrava, så du kan se segmenterne rundt om dig, og følge om du er foran eller bagud.

Nu er der også kommet TrainingPeaks. Så hvis du kører efter programmer kan du forbinde Garmin og TrainingPeaks og dine træninger kommer automatisk ind på computeren og fortæller dig, hvilke intervaller du skal køre og i hvilke zoner du skal være.

Garmin Edge 1030 Plus indeholder stadig de gamle gode funktioner i forhold til den nemme og personlige opsætning af dine skærme, lader dig lave træninger direkte på computeren og du kan tilslutte alle ANT+ enheder, så du kan få vist puls, kadence og watt, hvis du har det pågældende udstyr.

Computeren har også både bluetooth og WiFi, så du kan uploade dine træningsfiler til Garmin Connect lige efter du har afsluttet din tur. Er din computer sat op på WiFi kan den automatisk opdatere derhjemme, uden du behøver tilslutte din telefon, din bærebare computer eller andre ting.

Medfølger:

Garmin Edge 1030 Plus GPS.

Førsteklasses pulsmåler.

Kadencesensor.

Hastighedssensor.

USB-kabel.

Strop.

Lynstartsvejledning.

Outfront mount (in-line flush).

Specifikationer


Producenter Garmin
Montering Frempind, Styr
Kørt tid Ja
Dataoverførsel Ja
Højdemåler Ja
Puls Ja
Navigation Ja
GPS Ja
Total km Ja
Kadence Ja
Baggrundslys Ja
Aktuel hastighed Ja
Km tæller Ja
Ur Ja
Max hastighed Ja
Kalorietæller Ja
Gennemsnit Ja
Stop ur Ja
Trådløs Ja
Temperatur Ja
Farve Sort
Stregkode / EAN 753759256296

Andre købte også

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.